metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)01.11.2018 16:33

Ale wy wszyscy mnie śmieszycie ,Chojniek ma" pojęcie"-buhaha.
Biznesmen-negocjator doprowadził do tego, że w naszym mieście już nie a centrum ,centrum on sam przeniósł pod Focusa (tam można go najczęściej spotkać). Kandydaci na prezydenta powinni zadać sobie pytanie ,co zrobić aby wróciło życie do centrum i na starówkę?Mam nadzieję, że Pani Marlena ma jakiś plan.

55

gość ~gość (Gość)01.11.2018 17:11

Wstyd w takie święto prowadzic agitacje na cmentarzu

65

gość ~gość (Gość)01.11.2018 17:15

Marlenka kwestionuje a zainteresowania żadnego. Będzie sromotną klęska.

53

gość ~gość (Gość)01.11.2018 17:16

Osoba, która będąc w Radzie Miasta nic nie zrobiła i startuje na prezydenta. Masakra

64

gość ~gość (Gość)01.11.2018 17:22

Debata ma sens jeśli prowadzona jest przez kogoś kto panuje nad tym co się dzieje w studio. W tym przypadku miałem wrażenie że prowadzący bał się przerywać obecnemu prezydentowi. Pan Chojniak bez problemu mógł skończyć czytać swoje odpowiedzi. Druga strona miała doliczany czas, tylko w tym przypadku prowadzący potrafił się wtrącić i przeszkodzić. Szkoda że człowiek który jest gospodarzem tego miasta nie potrafi mówić o planach rozwoju z głowy. Mogę zrozumieć że chciał się podeprzeć w wypowiedziach notatkami, ale czytać z kartki(bo tak to brzmiało), poprostu słabe to było.

54

gość ~gość (Gość)01.11.2018 17:33

Głowacka prowadzi agitację na cmentarzu. Wręcza ulotki dotyczące remontów nagrobków i przy okazji ulotki. Gdzie jest straż miejska?

39

gość ~gość (Gość)01.11.2018 17:38

Hahaha chojniak wygrał.

36

autor ~autor (Gość)01.11.2018 14:46

Ale ona mnie śmieszy. W Piotrkowie nie ma pracy dla młodych ludzi? Ostatnio byłam na wodociągach podpisać umowę na wodę i ścieki. Obsługiwało mnie trzech młodych panów - jeden z działu technicznego oraz dwoje z umów w wieku około 30 lat. W MZK 80 proc. kadry stanowią młodzi kierowcy, proszę zajrzeć do banku Millenium - same twarze <40 lat. Jedyna cecha tej pani jest taka, że wszędzie jej pełno, ale nie ma nic szczególnego do zaoferowania, nie potrafi się wysławiać, jej program polityczny jest potwornie banalny i potwornie monotonny. Tutaj mamy przykład kariery osoby, która mówi od razu, że nie mam nic do powiedzenia, mam do powiedzenia same głupoty.

98

gość ~gość (Gość)01.11.2018 19:23

ale to jest prostaczka, dobrze ,że facet uciekł od niej bardzo szybko , bo bycie z kimś tak ograniczonym to mega obciach. Szkoda dzieci

62

gość ~gość (Gość)01.11.2018 19:34

Ale numer. Usunęli mój komentarz.

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat