metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zenek ~zenek (Gość)01.11.2018 20:42

Panie Krzysztofie, musi pan się ułożyć z PiS-em, bo teraz PiS rządzi w sejmiku. Dzięki PiS-owi dostanie Pan pieniądze na wszystko. Tymczasem głosujący na Wężyk-Głowacką skażą miasto na jeszcze większy marazm niż ma to miejsce teraz. Nawet jeśli się tak zdarzy, że ta pani zostanie prezydentem (nie daj Boże!), PiS nie będzie chciał wejść w koalicję z tą panią, bo Kaczyński nienawidzi wszystkich z PO, podobnie jak Macierewicz, który rządzi w Piotrkowie. Znów nie dostaniemy żadnych pieniędzy i będzie jeszcze większa masakra niż teraz. Panie Krzysztofie, trzeba odpowiedniej strategii.

31

zaintrygowany internauta ~zaintrygowany internauta (Gość)01.11.2018 20:54

Dziwne, że w ciągu dnia był spokój, a gdy Wężyk-Głowacka zniknęła z cmentarza, rozpoczęło się trollowanie. A może ona pisze z jednego konta? Sprawdźcie IP.

51

gość ~gość (Gość)01.11.2018 20:56

Hahaha rodzinka Wezykow wrocila z cmentarza i sie wzajemnie komentuja
jakie pochlebstwa
Żenująca ta Pani kampania

62

babcia ~babcia (Gość)01.11.2018 20:59

Pytałam się dzisiaj o dokonania tej pani wyżej w trakcie jej 4-letniej kadencji w RM. Rozumiem, że nie ma żadnych? To mój głos oddaję dla Chojniaka, chociaż ulice robi, a nie tak jak ta pani. To kto ją wybrał, żeby damę udawała? Siedziała i pachniała?

63

nowaki ~nowaki (Gość)31.10.2018 13:59

Bądźmy obiektywnie. Chojniak przyszedł nieprzygotowany i dostał kilka prostych ciosów i po zawodach.

1314

gość ~gość (Gość)01.11.2018 20:46

Kultura osobista na poziomie zerowym. Ale odkąd cię pamiętam, to zawsze taka byłaś, ważna. Nie pozdrawiam, koleżanka ze szkoły

72

gość ~gość (Gość)01.11.2018 21:23

Marlena
Wiem że czytasz komentarze na bieżąco
Czy mozesz pochwalić się co zrobiłaś dla Piotrkowa przez cztery lata jako radna
Jakas inwestycja ?
Może nowy inwestor ?
Pochwal się swoimi dokonaniami

71

gość ~gość (Gość)31.10.2018 22:54

Na Całej chodnik taki że zęby można wybić. Dlaczego pani Marleno nie zajęła się nawet swoją okolicą i ja mam na panią oddać głos?

112

gość ~gość (Gość)01.11.2018 22:21

Szkoda pisać komentarze na tym portalu bo i tak nie będzie krytycznych postów nt: Krzysia

11

gość ~gość (Gość)31.10.2018 14:35

Dobrze Pani Marlena powiedziała-obecnie nawet sprzątaczka chcąca pracować w szkole musi mieć znajomości w urzędzie. Jestem nauczycielem od 9 lat i 6 lat tułałam się po szkołach na zastępstwa na pół lub 1/4 etatu. Nigdzie nie było godzin dla takiej osoby jak ja-bez znajomości nawet u nauczyciela pracującego w szkole. Jednakże co roku zatrudniano w moim przedmiocie w różnych szkołach, do których składałam CV,młode osoby po studiach na etat. Jak się później okazywało-po znajomości z panem Chojniakiem lub Kaczmarkiem osobiście lub przez dyrekcję szkoły. Jedna wielka żenada...

2812

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat