A ja jako osoba mieszkająca poza Piotrkowem Trybunalski pytam się ostatnio mojej rodziny mieszkającej od wielu wielu lat w Piotrkowie Trybunalskim na kogo zaglosujecie w II turze ??? Zgadnijcie co odpowiedzieli???? Chyba na Chojniaka, przecież w tym mieście niema na kogo zagłosować... Uuuuffff. Bez komentarza.
A ja prognozuję że do głosowania pójdzie 35 proc., z czego 30 w wieku 60+. Dlatego wiadomo jaki będzie wynik
przez 12 lat do tej władzy nic nie docierało,robili co chcieli bo wiedzieli że ciemny lud i tak na nich zagłosuje więc może taki język i styl debaty uświadomi im że nie są pępkiem świata i wszystko ma swoje granice nawet władza Chojniaka w Piotrkowie jeśli nie teraz to za 4 lata tę granicę przekroczymy.
Nie jestem za żadnym kandydatem, ale poziom "rozmowy", jaki zaprezentowała Pani Marlena Wężyk-Głowacka był żenujący... Nawet ciężko nazwać to rozmową. Jeden wielki krzyk i atak. Zabrakło pokory i spokoju.
Krótko....MWG nie popisała się, obecny prezydent zjadł kobitę bez zająknięcia:) Spokój i opanowanie vs nerwowe i prostackie szczekanie. Zupełny brak przygotowania do tak wymarzonej debaty przez panią MWG. Historia zna takie pojedynki, takim buractwem przegrał Wałęsa z Kwaśniewskim a pózniej Komorowski z śp. Lechem K., Pani Marlena też sobie debatą wbiła gwózdz do trumny.
Cztery lata radna i jaki dorobek ?
Co zrobila ?
Prosze przedstawic wyniki
na Rakowskiej jakoś cienko Pani wypadła
Bardzo dziękujemy za taki chodnik na ulicy Zalesickiej-do połowy ulicy do numeru 60 i dalej koniec! Śmiech na sali!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!