O kim my tu debatujemy o jakieś tam radnej jurto św dajcie na luz
Myślę że decyzje karzdy z nas podjął
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
P. Marlena mówi że po wygraniu przez nią wyborów nikt nie straci pracy.A podczas debaty wymienia nazwiska osób,które jej nie odpowiadają .Czy te osoby mają czuć się zagrożone utratą stanowiska ?
Mam pytanie do p. Marleny Wężyk-Głowackiej: Skoro pani wie, że wygra wybory, to po co pani wyborcy?
Rodzinka aktywna Wezykow na forum haha
wyniki zobaczymy 5 listopada
Oj bedzie płacz na Całej
Rywalizacja trwa,a może ktoś z Państwa zająby się parkingi wokół szpitala-tragedia i cmentarza.Byłam dzisiaj późnym popołudniem na cmentarzu nie dość, że brak parkingów to na dodatek na ulicy Partyzantów CIEMNO I CHODNIKI BARDZO NIEPRZYJEMNE DLA PIESZYCH.ZGROZA.
Wyniki sondażu przeprowadzonego dzisiaj o godzinie 18:30 na próbie 112 osób do pracy magisterskiej. Marlena Wężyk-Głowacka Irena 33 głosy, Krzysztof Chojniak Andrzej 55 głosów, reszty to nie interesuje. Ale co mnie najbardziej zaskoczyło to fakt, że dużo młodych ludzi jest za Chojniakiem.
P Wężyk czy w ciągu 4 lat jako radna nawiazywala Pani jakies rozmowy biznesowe chodzi o nowych inwestorow jesli tak to jakimi
Rywalizacja trwa,a może ktoś z Państwa zająby się parkingi wokół szpitala-tragedia i cmentarza.Byłam dzisiaj późnym popołudniem na cmentarzu nie dość, że brak parkingów to na dodatek na ulicy Partyzantów CIEMNO I CHODNIKI BARDZO NIEPRZYJEMNE DLA PIESZYCH.ZGROZA.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!