Marlenka kwestionuje a zainteresowania żadnego. Będzie sromotną klęska.
Ale wy wszyscy mnie śmieszycie ,Chojniek ma" pojęcie"-buhaha.
Biznesmen-negocjator doprowadził do tego, że w naszym mieście już nie a centrum ,centrum on sam przeniósł pod Focusa (tam można go najczęściej spotkać). Kandydaci na prezydenta powinni zadać sobie pytanie ,co zrobić aby wróciło życie do centrum i na starówkę?Mam nadzieję, że Pani Marlena ma jakiś plan.
Ciężko mi sobie wyobrazić jak taka Pani będzie prowadzila negocjacje biznesowe Piotrków to nie gospodarstwo domowe Pani już pokazała co potrafi na Rakowskiej żadnego pojecia a chcę Pani zarządzać miastem to jakiś ŻART!!!
Nie ma Pani zielonego pojęcia o zarzadzaniu
miastem
a Pani obietnice to takie SCIENCE FICTION
Idę głosować na Chojniaka. Pani Marlena jak słychać podczas debaty jest niestabilna, zestresowana i podsumowujac wszystkie jej wypowiedzi można zauważyć, że próbuje przekłamać rzeczywistość w wielu tematach. nie chce takiego prezydenta. Nie można takiej osobie zaufać.
Panie ekonomisto, dane pup nie odzwierciedlają rzeczywistej stopy bezrobocia, bo większość osób zwłaszcza młodych nie rejestruje się i to z prostego powodu. W szukaniu pracy PUP jest bezużyteczny. Mowi Pan o modzie na wyjazdy? Proszę mnie nie rozśmieszać. Ludzie wyjeźdżają żeby sie ksztalcic na dobrych uczelniach oraz mieć dobrą prace. Jaką prace oferuje Piotrkow Chojniaka? Magazyny? Mowiac, ze ludzie wyjezdzaja bo jest taka moda obraza Pan tych co wyjechali i rodzicow,ktorych dzieci sa daleko bo w Piotrkowie nie ma pracy i godnej placy. Jestesmy na szarym koncu miast jesli idzie o zarobki i to sa fakty szanowny panie ekonomisto. Nie wyjezdza sie by sie bawic tylko w miare godnie zyc.
Łódzkie Trolle wypad z forum. Co to jest. Żarty sobie robicie. Zajmijcie się lepiej swoim śmiesznym najbardziej zadłużonym miastem w Polsce. Tu jest Piotrków. Tu Pan Prezydent K. Chojniak i basta.
Niech mi ktoś napisze o dokonaniach Pani radnej Wężyk-Głowackiej w trakcie swojej ostatniej 4-letniej kadencji w RM, bo naprawdę nie wiem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!