Już to widzę jak zmieni się poziom życia w Piotrkowie
Ceny w dół,zarobki w górę,inwestorzy Samsung LG a to wszystko P Wężyk wyciagnie z kosmetyczki
Głosuję na Marlenę w niedzielę, PIS nigdy nie ułoży się z Chojniakiem i nic nie będzie przez kolejne lata.
Dobrze Pani Marlena powiedziała-obecnie nawet sprzątaczka chcąca pracować w szkole musi mieć znajomości w urzędzie. Jestem nauczycielem od 9 lat i 6 lat tułałam się po szkołach na zastępstwa na pół lub 1/4 etatu. Nigdzie nie było godzin dla takiej osoby jak ja-bez znajomości nawet u nauczyciela pracującego w szkole. Jednakże co roku zatrudniano w moim przedmiocie w różnych szkołach, do których składałam CV,młode osoby po studiach na etat. Jak się później okazywało-po znajomości z panem Chojniakiem lub Kaczmarkiem osobiście lub przez dyrekcję szkoły. Jedna wielka żenada...
Szkoda pisać komentarze na tym portalu bo i tak nie będzie krytycznych postów nt: Krzysia
Na Całej chodnik taki że zęby można wybić. Dlaczego pani Marleno nie zajęła się nawet swoją okolicą i ja mam na panią oddać głos?
Marlena
Wiem że czytasz komentarze na bieżąco
Czy mozesz pochwalić się co zrobiłaś dla Piotrkowa przez cztery lata jako radna
Jakas inwestycja ?
Może nowy inwestor ?
Pochwal się swoimi dokonaniami
Kultura osobista na poziomie zerowym. Ale odkąd cię pamiętam, to zawsze taka byłaś, ważna. Nie pozdrawiam, koleżanka ze szkoły
Bądźmy obiektywnie. Chojniak przyszedł nieprzygotowany i dostał kilka prostych ciosów i po zawodach.
Pytałam się dzisiaj o dokonania tej pani wyżej w trakcie jej 4-letniej kadencji w RM. Rozumiem, że nie ma żadnych? To mój głos oddaję dla Chojniaka, chociaż ulice robi, a nie tak jak ta pani. To kto ją wybrał, żeby damę udawała? Siedziała i pachniała?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!