metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
reen ~reen (Gość)31.10.2018 16:26

przez 12 lat do tej władzy nic nie docierało,robili co chcieli bo wiedzieli że ciemny lud i tak na nich zagłosuje więc może taki język i styl debaty uświadomi im że nie są pępkiem świata i wszystko ma swoje granice nawet władza Chojniaka w Piotrkowie jeśli nie teraz to za 4 lata tę granicę przekroczymy.

103

gość ~gość (Gość)31.10.2018 16:43

A ja prognozuję że do głosowania pójdzie 35 proc., z czego 30 w wieku 60+. Dlatego wiadomo jaki będzie wynik

41

gość ~gość (Gość)31.10.2018 16:55

A ja jako osoba mieszkająca poza Piotrkowem Trybunalski pytam się ostatnio mojej rodziny mieszkającej od wielu wielu lat w Piotrkowie Trybunalskim na kogo zaglosujecie w II turze ??? Zgadnijcie co odpowiedzieli???? Chyba na Chojniaka, przecież w tym mieście niema na kogo zagłosować... Uuuuffff. Bez komentarza.

34

gagi ~gagi (Gość)31.10.2018 17:01

Można zaklinać rzeczywistość w swoich gazetkach pisać farmazony. Ślepy to widział a głuchy słyszał, że Marlena wygrała tą debatę.

37

papa ~papa (Gość)31.10.2018 13:06

Totalne problemy z odpowiednią dykcją, emisja głosu nie utrzymana. Wydobywała z siebie te swoje wulgarne dźwięki, cwaniacki, prostacki ton głosu. Kompletny dramat i kompromitacja Głowackiej.

1812

zdegustowany ~zdegustowany (Gość)31.10.2018 17:30

Pani Wężyk-Glowacka nie przedstawiała jaka jest dobra tylko jaki obecny prezydent jest zły. To było jej pomysłem na debatę. Żenada, miałem nie głosować ale właśnie zmieniłem zdanie... I jeszcze pytanie -czy pani Wężyk Glowacka jest za aborcją czy nie ?

104

kazik626 ~kazik626 (Gość)31.10.2018 18:04

młodych nie zatrzymasz młodzi szukaja lepszego zycia tak jest i bedzie darmowe mzk chyba nie w naszym miescie co ona wygaduje

102

Felek ~Felek (Gość)31.10.2018 18:06

Wstyd mi, że mieszkam i żyję w mieście gdzie osoba chcąc zostać Prezydentem Miasta używa tak wulgarnego języka. Ta Pani nie potrafi się porządnie wypowiedzieć, wstydziłbym się takiej Prezydent, wstyd mi że została wybrana na radną. Brak u niej kultury, dobrego wychowania. Wstyd .

118

pinczerrr ~pinczerrr (Gość)31.10.2018 18:31

jak mozna nie wiedziec czemu jest sie kosmetyczka jak twarz za siebie mowi ile ma sie na niej gladzi

82

wer ~wer (Gość)31.10.2018 18:33

Ja tej Pani w niebieskiej podomce i czerwonym żakieciku nie mogę już słuchać. ŻENADA !!! Ta Pani nie potrafi nawet prowadzić dialogu !!! Pani Ą i Ę już dziękujemy !!! Gratulacje wygranej dla Pana Prezydenta kolejnej kadencji !!!! PAN CHOJNIAK PREZYDENT PIOTRKOWA TRYBUNALSKIEGO !!!!!!!

105

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat