metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)31.10.2018 11:37

Naiwni jestescie myśląc że zaraz wam oplaty obniży
Wszystko drożeje bo koszty pracy rosną
energia zatrudnienie itd a pozatym nie jesteśmy najdroższym miastem w regionie proponuje poszperać w Internecie sami sie przekonacie

135

maurycy ~maurycy (Gość)31.10.2018 11:30

Na tym forum produkują się w zmasowany sposób trole i urzędasy Chojniaka bojący się o utratę ciepłych posadek. Mam nadzieję na mobilizację piotrkowian (szczególnie młodych) i skuteczne usunięcie tego pana.

819

gość ~gość (Gość)31.10.2018 11:46

KULTURY p Marleno KULTURY podkreśl to sobie Wężykiem

186

awers ~awers (Gość)31.10.2018 10:56

Co tu gdybać, najwyższe opłaty za śmieci w łódzkim, najwyższe podatki za nieruchomości, jedne z najwyższych opłat za wodę, ciepło ....po co to jeszcze partyjność w to mieszać. Warunki stworzone nam mieszkańcom to najniższa płaca w Polsce i najwyższe koszty zamieszkania. Oto dorobek dotychczasowej władzy. Za 4 lata z 60 tyś. mieszańców zostanie ok. 45 tyś.tylko tak dalej.

1012

gość ~gość (Gość)31.10.2018 11:16

Bo tak pani ma rację chce zatrzymać młodych a pan Chojniak co tylko dla osób starszych bo osoby młode robią po 1550 złotych a radni miasta zarabiają 7000 zł miesięcznie. Pani Marlena dobrze mówi glosujemy na nią!!

1020

ciekawy_komentarz_ ~ciekawy_komentarz_ (Gość)31.10.2018 10:58

"Piotkowa, pjorytety, wreście, pieniążki, nowom, bĘdĘ, muszom, prawdom, dosyzznieustannym, pierszym (i z pięćdziesiąt takich "kfjatuf") "wciskać kitu". Kobieta jest agresywna a minutę później twierdzi miękkim sadystycznym altem, że rozmawia spokojnie...pustosłowie nastawione na atak, złośliwości, wchodzenie w słowo a potem znowu atak, żeby jej nie przerywać, panie Krzysztofie do urzędującego prezydenta...gadanie nie na temat, brak szacunku dla rozmówcy i innych. Nie, zdecydowanie nie życzę sobie, żeby ktoś na takim poziomie w jakikolwiek sposób mnie reprezentował jako mieszkańca...zdecydowanie poziomem i klasą poniżej depresji. No i po diabła ta Łódź? Skąd Łódź? Miasto którego patologicznie połowa piotrkowian nienawidzi. Oczekiwałem czegoś więcej, ale jednak Chojniak. I absolutnie nie był zagubiony...po prostu wyszedł z założenia, że to nie jest dla niego partner do dyskusji...przynajmniej w moim odczuciu. Mam nadzieję, że ta Pani odniesie sromotną porażkę, bo nie wierzę w ani jedno jej słowo i nie ufam za grosz po tych wypowiedziach."

2011

rxt ~rxt (Gość)31.10.2018 12:03

Rodowita Piotrkowianka a nawet nazwy swojego miasta wymówić nie potrafi.
Normalnie śmiech na sali, że taka osoba chce rządzić miastem !!

168

gość ~gość (Gość)31.10.2018 10:16

Na pierwszą turę nie poszedłem, bo to by oznaczało dojazd 70km. Jednak po tej debacie pofatyguje się specjalnie żeby dojechać i oddać głos na MWG. 100% prawdy w odniesieniu do młodych i wykształconych ludzi, którzy w pogoni za lepszym życiem wyemigrowali do lepiej prosperujacych miast. W Piotrkowie powstają tylko zakłady oferujące najniższą krajową, a w większych miastach ludzie bez problemu znajdują godną pracę za minimum średnią. A koszty życia te same :)

1422

Jeszcze tu kiedyś powrócę ~Jeszcze tu kiedyś powrócę (Gość)31.10.2018 12:05

W sumie to ciekawy ma elektorat Chojniak :))) Na forum produkują się w godzinach pracy a potem nagle jak by makiem zasiał :)))

1113

vuir ~vuir (Gość)31.10.2018 12:37

Ona chce zatrzymac mlodych w miescie niech nie bedzie smieszna!!!!! nie powiedziała jak chce ich zatrzymac

126

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat