chcieć a móc to wielka różnica,
najpierw niech się ta Pani pochwali osiągnięciami jako radna
Jakoś mało na ten temat w programie nie doszlej karierowiczki
Jak tak sobie popatrzę na Piotrków za kadencji pana Chojniaka to widzę, że upadał systematycznie. PKSów nie ma, młodzi ludzie studiować tu nie chcą, nie mają potem zresztą dobrej pracy, dziury w jezdniach są, nic nowego w sumie nie powstaje... Dlatego nie chcę już więcej pana na stanowisku prezydenta. Chętnie zagłosuję na nową osobę, która może będzie potrafiła ogarnąć to wszystko.
Można nie lubić Chojniaka, ale to co MWG przedstawiła w debacie to jakaś tragedia. Redaktor pyta o konkrety a ona jedzie jedno i to samo- zatrzymać młodych, ekologiczne autobusy, a po więcej szczegółów odsyła na stronę internetową, to jest niepoważne i pokazuje brak szacunku do słuchaczy. Poza tym jest arogancka i napastliwa, przerywa i wcina jakieś chamskie odzywki- tragedia. I ona chcę młodych zatrzymać i zachęcić do głosowania na nią? Niczego się nie dowiedziałem o niej i o jej planach na miasto.
w sobotę nawet pod Lidlem Chojniak robił agitację polityczną
facet chodząca porażka
Kultura osobista i "waleczność". Nie lubię takiego zachowania i zaborczości. Ludzie zastanówcie się! Jestem za PO ale nie popieram tej kandydatury szczególnie po dzisiejszej debacie. Fundusze jakimi dysponuje przyszły prezydent będą wykorzystane przez kolejnego prezydenta czy to będzie pani Wężyk czy pan Chojniak ale liczy się jeszcze sam człowiek, jego zachowanie a pani Marlena jest wybuchowa i nadpobudliwa.
To się popisała pani Głowacka podczas debaty, pyskata, bez kultury kobieta. Myślałem, że stać ja na trochę więcej, ale się przeliczyłem. To już niestety nie pierwsze takie show w jej wykonaniu. Kurczę, naprawdę nie rozumiem ludzi, którym takie zachowanie się podoba, którzy temu przyklaskują. Czy to są postawy, które wynoszą z domów? Czy w domach tak ich rodzice ze sobą prowadzą rozmowy na jakieś ważne tematy? Do mnie takie zachowanie nie przemawia. Nie oddam głosu na kogoś kto ma taki duży problem z opanowaniem swojego zachowania. Prezydent ma być wizytówką miasta, a nie rozwrzeszczany frustratem.
Jeszcze jedno.
Uważam, że pani Marlena powinna przeprosić mieszkańców i słuchaczy radia StrefaFM za swoje niekulturalne i agresywne zachowanie co świadczy o braku szacunku do Nas, prowadzącego jak i obecnego prezydenta. Odniosłem wrażenie, że Jej się nie chcę o konkretach rozmawiać, a przyszła do studia tylko po to aby swoją frustracje na Chojniaku wyładować.
"damski bokser" to słowa pani MWG skierowane do Prezydenta. Żenada. Brak znaczenia słowa. Brak kultury. Brak wiedzy, nie potrafiła odpowiedzieć na zadane pytania. Blondynka!! Absolutnie NIE!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!