metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Muchozol ~Muchozol (Gość)08.11.2010 19:07

"ilidan" napisał(a):
"Muchozol" napisał(a):
Nie zdziwię nikogo, jak powiem, że samochód miał blachy EPI?
a jak to sie ma do tego ze splonol, bo niemoge tego zrozumiec ?
a jak by mial eb albo el to tez moglby splonac czy tylko na epi plona?
AAA i dlaczego to nie byl VW golf mogles jeszcze dodac.

No mogłem:) a rejestracja zwykle ma troche do sposobu użytkowania samochodu...

00

Miśq ~Miśq (Gość)08.11.2010 19:23

Tak się składa, że w letnie weekedy w moich pobliskich lasach (jestem jak to mówicie EPI - i jestem z tego dumny) można zobaczyć więcej razy EP niż drzew. Potem las pływa w śmieciach bo przyjachała miejska EP wieś i zrobiła z natury wysypisko.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)08.11.2010 20:06

EPI nie gniewajcie się na EP.Normalni EP ,z dziada pradziada, nikogo nie obrażają. A Ci EP/jakoby!/ na grobach bliskich ,jakoś w Piotrkowie nie bywają.Taka prawda.
Jeżeli któryś z tych"EP" udowodni dłuższą od mojej -nić powiązaną z moim miastem..stawiam litra!!

00

EPI WON ~EPI WON (Gość)08.11.2010 20:50

Co tu mają groby,lasy itp? Mówię o stylu jazdy EPI. Nie potrafią się odnaleźć w dużym mieście i ruchu miejskim i tyle. Niebezpiecznie jest w każdym większym mieście i czy to Warszawa czy Pt nie ma wielkiej różnicy. Apropo fajnie ze na wsiach nie wyrzuca się śmieć do lasu a tym bardziej nimi pali w piecu zatruwając środowisko.

00

Uthriel ~Uthriel (Gość)08.11.2010 21:11

z moich obserwacji wynika, że najczęściej burdel w lesie , robią zamożni mieszkańcy okolicznych miejscowości... szkoda paru złotych na wywóz śmieci, bo po co? pojedzie się do Piotrkowa i po drodze w wolborskim lesie zostawi...(nie generalizuje, po prostu zbyt wiele razy widziałem jak samochodzik zwalnia i wylatuje z niego duży niebieski plastikowy worek)

00

ilidan ilidanranga08.11.2010 21:27

"Muchozol" napisał(a):
Muchozolranga
2 godziny temu, 19:07
"ilidan" napisał(a):
"Muchozol" napisał(a):
Nie zdziwię nikogo, jak powiem, że samochód miał blachy EPI?
a jak to sie ma do tego ze splonol, bo niemoge tego zrozumiec ?
a jak by mial eb albo el to tez moglby splonac czy tylko na epi plona?
AAA i dlaczego to nie byl VW golf mogles jeszcze dodac.
No mogłem:) a rejestracja zwykle ma troche do sposobu użytkowania samochodu...

chyba w twoim przypadku

00

~J. ~J.ranga08.11.2010 21:47

i tak od pożaru hyc hyc hyc przeszliśmy do zaśmiecaniu lasów :-)

00

bizon bizonranga08.11.2010 22:48

Mieć samochód na gaz to jest dopiero EPI

00

mol molranga09.11.2010 00:13

Co ma do tego EP czy EPI? Zmieniłoby ta litera coś w stanie technicznym pojazdu? A tak na marginesie, chciało mu się na trzeci poziom wjechać. Ciekawe jakby to się skończyło jakby na zerowym poziomie zaparkował..

00

Muchozol ~Muchozol (Gość)09.11.2010 03:08

"MARKPIO" napisał(a):
EPI nie gniewajcie się na EP.Normalni EP ,z dziada pradziada, nikogo nie obrażają. A Ci EP/jakoby!/ na grobach bliskich ,jakoś w Piotrkowie nie bywają.Taka prawda.
Jeżeli któryś z tych"EP" udowodni dłuższą od mojej -nić powiązaną z moim miastem..stawiam litra!!

Podjąłbym się, może czasem bym litra dostał:D
A dla wyjaśnienia - EPI to nie miejsce zamieszkania, tylko stan umysłu, ale dla uproszczenia przyjmuje się tak bo 90% imbecyli w dresach i golfach ma właśnie takie blachy pozamiejskie...
A groby (co to ma do rzeczy? ja nie gwiżdżę) odwiedziłem na EP i na EPI... tak, jest różnica w kierowcach...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat