Niezła akcja była... Ciekawe czy to samozapłon czy to auto było podstawione...
Moja mama tam pracuje i mówiła o tym zdarzeniu. Podobno 1h30min trwało oddymianie a w tym czasie handel odbywał się tylko na dole (I piętro było nieczynne na czas oddymiania).
ja o ten pożar musiałem auto porzucić i jeszcze go nie odebrałem a jest już 19:30 ciekaw czy jest całe
Czynne było 1 piętro xd Przynajmniej od 17 w górę ;) Sklepy normalnie były otwarte ;]
moim zdaniem cała galaria powinna byc nieczynna dla klientow w czasie oddymiania, gdyz won dymu utrzymywała sie rowniez na parterze przez dłuzszy czas. Akcja była nieodpowiednio przeprowadzona.
Może gość palił gumy. Inna sprawa, że dużo osób mimo zakazu pali w garażach papierosy i to nie tylko klienci ale też sprzedający. Wychodzą na parking i palą przy wejściach na galerię. Oby tak dalej to EPI Centrum FM długo nie pociągnie. Dobrze, że nie stało się to 13 listopada. Wtedy to dopiero będzie ludzi. Zastanawiam się teraz czy jest sens parkować tam auto czy nie lepiej na pobliskich parkingach. Ale też faktem jest, że ludzie montują te instalacje gazowe w różnych pseudo warsztatach. Tylko jak to przechodzi przez przegląd techniczny?
Ogólnie to powinien być zakaz wjazdu samochodów z instalacja gazową tak jak jest to w innych centrach handlowych.
Takie sytuacje się bardzo rzadko zdarzają, ale widać trupami jeżdżą.
Wjedź na mój parking, a Strażą Miejską cię poszczuję. Pobliskie parkingi są tylko dla mieszkańców bloków!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!