metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Miśq ~Miśq (Gość)08.11.2010 19:23

Tak się składa, że w letnie weekedy w moich pobliskich lasach (jestem jak to mówicie EPI - i jestem z tego dumny) można zobaczyć więcej razy EP niż drzew. Potem las pływa w śmieciach bo przyjachała miejska EP wieś i zrobiła z natury wysypisko.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)08.11.2010 20:06

EPI nie gniewajcie się na EP.Normalni EP ,z dziada pradziada, nikogo nie obrażają. A Ci EP/jakoby!/ na grobach bliskich ,jakoś w Piotrkowie nie bywają.Taka prawda.
Jeżeli któryś z tych"EP" udowodni dłuższą od mojej -nić powiązaną z moim miastem..stawiam litra!!

00

EPI WON ~EPI WON (Gość)08.11.2010 20:50

Co tu mają groby,lasy itp? Mówię o stylu jazdy EPI. Nie potrafią się odnaleźć w dużym mieście i ruchu miejskim i tyle. Niebezpiecznie jest w każdym większym mieście i czy to Warszawa czy Pt nie ma wielkiej różnicy. Apropo fajnie ze na wsiach nie wyrzuca się śmieć do lasu a tym bardziej nimi pali w piecu zatruwając środowisko.

00

Uthriel ~Uthriel (Gość)08.11.2010 21:11

z moich obserwacji wynika, że najczęściej burdel w lesie , robią zamożni mieszkańcy okolicznych miejscowości... szkoda paru złotych na wywóz śmieci, bo po co? pojedzie się do Piotrkowa i po drodze w wolborskim lesie zostawi...(nie generalizuje, po prostu zbyt wiele razy widziałem jak samochodzik zwalnia i wylatuje z niego duży niebieski plastikowy worek)

00

ilidan ilidanranga08.11.2010 21:27

"Muchozol" napisał(a):
Muchozolranga
2 godziny temu, 19:07
"ilidan" napisał(a):
"Muchozol" napisał(a):
Nie zdziwię nikogo, jak powiem, że samochód miał blachy EPI?
a jak to sie ma do tego ze splonol, bo niemoge tego zrozumiec ?
a jak by mial eb albo el to tez moglby splonac czy tylko na epi plona?
AAA i dlaczego to nie byl VW golf mogles jeszcze dodac.
No mogłem:) a rejestracja zwykle ma troche do sposobu użytkowania samochodu...

chyba w twoim przypadku

00

~J. ~J.ranga08.11.2010 21:47

i tak od pożaru hyc hyc hyc przeszliśmy do zaśmiecaniu lasów :-)

00

bizon bizonranga08.11.2010 22:48

Mieć samochód na gaz to jest dopiero EPI

00

mol molranga09.11.2010 00:13

Co ma do tego EP czy EPI? Zmieniłoby ta litera coś w stanie technicznym pojazdu? A tak na marginesie, chciało mu się na trzeci poziom wjechać. Ciekawe jakby to się skończyło jakby na zerowym poziomie zaparkował..

00

Muchozol ~Muchozol (Gość)09.11.2010 03:08

"MARKPIO" napisał(a):
EPI nie gniewajcie się na EP.Normalni EP ,z dziada pradziada, nikogo nie obrażają. A Ci EP/jakoby!/ na grobach bliskich ,jakoś w Piotrkowie nie bywają.Taka prawda.
Jeżeli któryś z tych"EP" udowodni dłuższą od mojej -nić powiązaną z moim miastem..stawiam litra!!

Podjąłbym się, może czasem bym litra dostał:D
A dla wyjaśnienia - EPI to nie miejsce zamieszkania, tylko stan umysłu, ale dla uproszczenia przyjmuje się tak bo 90% imbecyli w dresach i golfach ma właśnie takie blachy pozamiejskie...
A groby (co to ma do rzeczy? ja nie gwiżdżę) odwiedziłem na EP i na EPI... tak, jest różnica w kierowcach...

00

? ~? (Gość)09.11.2010 07:46

"MARKPIO" napisał(a):

Co najmniej od 1865 roku. Dostanę litra?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat