To właśnie większość wypadków i kolizji powodują mieszkańcy samego Piotrkowa.
Widze ze myslisz wylacznie o sobie . a skad wesz ze to wina gazu ? Moze przecieku ?
PTB ma racje. A niestety większość kolizji jest przez EPI co jeździć nie potrafią,wymuszają pierwszeństwo,parkują gdzie zechcą itp. Miasto to nie wieś tu jest dużo ulic a nie jedna prosta przez wieś. Jak patrze na co niektórych to się zastanawiam jak oni prawko zdobyli,chyba za świniaka
Piotrkow wielka mi metropolja sami zlodzieje i menele pod sklepami i na stacji PKS/PKP co chwile jakies wypadki spowodowane przez piotrkowian a to jakies zlodziejstwa (ostatni incydent ze schroniskiem!), morderstwa i itp! ja jestem za zakazem wjezdzania EP na tereny wiejskie w takim razie!! jak sie zaczyna sezon na grzyby i itp to ciszy w lesi nie ma bo cwaniaczki z miasta nagle wies polubili!!!!
Myślisz ze jak w bloku/kamienicy/czymkolwiek innym piętrowym, wybucha pożar to straż pożarna po schodach wjeżdża swoim 'super mobilem' na to ostatnie piętro?
Po tego typu wydarzeniu Nadzór Budowlany powinien zamknąć obiekt, do czasu sprawdzenia konstrukcji!!!!
No ale są równi i równiejsi."Mniejszego" by tak potraktowano,duży może jednak..więcej!
A co Ci się tam stać mogło?
Wybuchów nie było, obiekt jest betonowy i nowy, a sama konstrukcja musi wytrzymać kilkaset ton.
A kto Ci powiedział ,że Piotrków jest Metropolią?
odwiedź Warszawę (najlepiej wschodnią) tam znajdziesz wielu chętnych którzy uświadomią ci jak bardzo "EP" jest bezpieczne:)
W PTB są morderstwa! szał! a gdzie nie ma morderstw?
Ja też w takim razie! jak w ogóle może dochodzić do takiego precederu żeby "cwaniaczki" grzyby zbierali tymi brudnymi rękami, utaplanymi od morderstw i kradzieży?!
Jeszcze runo leśne zbeszczeczą i w ogóle grzyby nie będą chciały rosnąć!
Powiedz mi jeszcze Misiu kolorowy od kiedy las to wieś?!
No mogłem:) a rejestracja zwykle ma troche do sposobu użytkowania samochodu...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!