metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
? ~? (Gość)09.11.2010 07:46

"MARKPIO" napisał(a):
Jeżeli któryś z tych"EP" udowodni dłuższą od mojej -nić powiązaną z moim miastem..stawiam litra!!

Co najmniej od 1865 roku. Dostanę litra?

00

k-way ~k-way (Gość)09.11.2010 09:18

"EPI-WON" napisał(a):
Niebezpiecznie jest w każdym większym mieście i czy to Warszawa czy Pt nie ma wielkiej różnicy.

To Piotrków zaliczamy do większych miast? Dla mnie to większa wieś, z galerią, starówką i deptakiem... Już ktoś kiedyś pisał na tym forum, że mieszkańcy powiatu jeżdżą lepszymi autami niż "rodowici" piotrkowianie - i to jest prawda. A że ktoś jeździ tak czy inaczej...co to kogo obchodzi. Aha, i też mam auto z blachami EP.

00

P51 ~P51 (Gość)09.11.2010 09:23

"MARKPIO" napisał(a):
Jeżeli któryś z tych"EP" udowodni dłuższą od mojej -nić powiązaną z moim miastem..stawiam litra!!

No, toś teraz się odsłonił - rozumiem,że z racji zamiłowania do "litra" zakwalifikowałeś się do warstwy meneli naszego prastarego grodu... ;-)

00

xxxxx1 ~xxxxx1 (Gość)09.11.2010 09:55

"k-way" napisał:
[cytat] Aha, i też mam auto z blachami EP.
To masz miesiąc na przerejestrowanie.

00

anty ~anty (Gość)09.11.2010 10:18

K-WAY - jeżeli Piotrków tak Ci się nie podoba to co tutaj robisz. Spakuj się wsiądź do swojej fury z blachami EP i wyjedź. Nie będziesz musiał patrzeć na tą większą wieś i nie będziesz musiał narzekać. Pojedź do Warszawy i my ze wsi będziemy chylić przed Tobą czoła bo będziesz z miasta:)

00

k-way ~k-way (Gość)09.11.2010 14:28

"anty" napisał(a):
K-WAY - jeżeli Piotrków tak Ci się nie podoba to co tutaj robisz. Spakuj się wsiądź do swojej fury z blachami EP i wyjedź. Nie będziesz musiał patrzeć na tą większą wieś i nie będziesz musiał narzekać. Pojedź do Warszawy i my ze wsi będziemy chylić przed Tobą czoła bo będziesz z miasta:)

Nie potrzebuję jechać aż do Warszawy, wystarczy 25 km na zachód - do Bełchatowa...Tam nie ma takich nadętych gburów z kompleksem byłego miasta wojewódzkiego :-)

00

anty ~anty (Gość)09.11.2010 14:57

K-WAY - najwyraźniej sam siebie nie widzisz i nie słyszysz. Podałbym Ci definicję kompleksu ale mam wrażenie, że i tak byś nie zrozumiał.
W takim razie wsiądź w tą swoją brykę i wyjedź z tej wsi 25 km. na zachód do Bełchatowa. Tam nie będziesz mieć kompleksów tzn. nie będziesz mieć kontaktów z ludźmi z kompleksami.
Pozdrawiam

00

ilidan ilidanranga09.11.2010 18:19

Miec EPI to jest lans a wiekszosc epi(dajmy na to wioskowych pojazdow) ma diesl bo gaz to, hmmm obciach jest i nieekonomiczny, diesla mozna sobie odliczyc od podatku a gaz nie wiec gaz zostaje w recach ep

00

Muchozol ~Muchozol (Gość)10.11.2010 02:05

"ilidan" napisał(a):
Miec EPI to jest lans (...)wiec gaz zostaje w recach ep

A umieć odmienić "ręce" przez przypadki jest już lansem wśród EPI-lansów.
Jaki procent EP to umie, a jaki EPI?

Komentarz był edytowany przez autora: 10.11.2010 02:07

10

jestem EPI ~jestem EPI (Gość)13.11.2010 12:04

Zeby nie wies to nie mialbys co jesc. Jestem w ptb co dzien i widze jak EP jezdzi. Wczoraj jade J. Piłsudzkiego jedzie jakis debil za mna slalon gigant miedzy autami wyprzedza na skrzyzowaniu Piłsudzkiego i sienkiewicza i to ep audi i mlody gnoj wiec zacznijcie od siebie swoje wypociny

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat