Te gościu. Pokaz mi ten licznik,że sie zatrzymał na 140 to dam ci 100 zł. Skąd masz takie informacje. i od kiedy sprinter na pojedyńczym kole waży 2,5 tony. Idz na hale i bojcuj sobie z babkami od jajek. Tyle Ci powiem.
zgadzam sie.. stan techniczny minibusów jest tragiczny.o winie zadecyduje sąd..
Przepraszm, lecz gdy przeczytałam komentarze, musiałam napisać kilka słów...Wiem że stan piotrkowskich minibusów pozostawia wiele do życzenia. Jednak busy jeżdzące na Wolę były w bardzo dobrym stanie, miały wszystkie przeglądy, właściciel dbał o swoje auta, ponieważ nie chcial nigdy ryzykować bezpieczeństwa pasażerów. Proszę sobie wyobrazić, ze ten właśnie bus, który uległ wypadkowi w poniedziałek, w sobotę był w serwisie, gdyż były wymieniane części na nowe. Naprawdę stan aut był bardzo dobry. Kierowca również nie zawinił, ponieważ znałam tego sumiennego człowieka... Właściciel po wypadku był załamany, cała rodzina zdruzgotana...ta tragedia w największym stopniu dotknęła rodziny ofiar. Pracodawcy, pracownicy firmy nie mogą do dziś zapomnieć o swoim koledze, który zginął na skrzyżowaniu codziennie pokonywanym przez te buzy. Uwierzcie i nie piszcie o złym stanie busów, nieodpowiedzialności kierowcy, ponieważ to nie oni zawinili. Jestem osobą kompetentną, aby udzielić odpowiedzi na posty przysłane wcześniej, ponieważ byłam w "centrum"tej tragedii zanim ktokolwiek wypowiedział pierwsze nieprawdziwe słowa. Proszę o staranne dobieranie słów. Tym bardziej szokuje mnie zachowanie pasażerów\pasażerek, którzy nadal jeżdzą do Woli i potrafią powiedzieć do kierowcy" przecież to przez was zginęła moja koleżanka". Jak ma się poczuć taki kierowca?On dba o Wasze bezpieczeństwo, wy jedziecie spokojni, nie obawiacie się , więc zaufajcie mu i bądźcie wyrozumiali.
Pozdrawiam K.K.
nie należy mierzyć wszystkich jedną miarka... może i część minibusów pozostawia wiele do życzenie, ale nie można tego powiedzieć o Busach do woli... wina jest tylko i wyłącznie kierowcy z 206!!!!! wiem o tym z relacji osób które pomagały wydostać się pasażerom - były naocznym śwadkiem!
coscie sie busów czepili .przecierz ewidentnie wina byla kierowcy 206.bylem tam i widzialem kierowca busa jechal prawidlowo .i nawet zeby jechal zardzewialym wrakiem to i tak by dojechal do celu gdyby nie .....sami wiecie
wiecie coś na temat wypadku osobówki na drodze z Sulejowa do Piotrkowa wczoraj po 17.00, chyba po zderzeniu z psem? Auto stało w rowie oparte o drzewo, była masa aut w okolicy...
po jaką cholere wyłączac swiatła moga chodzic normalnie a nie mrygac na pomaranczowo według mnie głupota wączac impulsowo
po co jest wyłączana po 22 sygnalizacja co za totalna g.... miasta i policji!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!