jak to kto PIS i Samoobrona .byli na proteście czołowi ich działacze
Popieram rolników. Ciężko pracują od świtu do nocy. Można powiedzieć czas pracy nienormowany. Wystarczy zobaczyć ile na przykład zarabiają nauczyciele- średnio 5000zł miesięcznie dyplomowany(a prawie każdy nim jest) a jeszcze narzekają. Rolnicy walczcie o swoje. Nie mam nic wspólnego z rolnictwem, ale zdaję sobie sprawę, że to ciężka praca
mieszczuszku kochany i co....jeździł byś i jeździł,rolnika zablokował i co....wrócił do swojego kwadracika zwanego mieszkaniem po ciężkiej pracy i co.....co byś włożył do garka jak by nie ten rolnik ,rolnik który ci to wychoduje ,posadzi ,zrozumcie wreszcie każda praca jest potrzebna i jedno jest zależne od drugiego
Ruch Narodowy
mieszkam na wsi, nie mam hektarów , pracuję i nie mam takich samochodów jak sąsiedzi z hektarami. ROLNICY-najbardziej uprzywilejowana grupa społeczna
Jeśli się chwilkę spóźniłeś na zakupy do Focusa to przepraszamy za utrudnienia. W końcu centrum handlowe czynne do późnych godzin wieczornych, a pikieta już dawno się skończyła.
Jak czytam wypowiedzi niektórych osób to łzy same w oczach się zbierają jak można być tak człowiekiem który nie rozumie innych. Gdyby nie wieś nie było by miasta. Każdy myśli , że na wsi jest kolorowo....mylicie się jest to ciężka praca całych rodzin. Dzieci o d małego pracują.... i taka młodzież potrafi uszanować innych. Mówicie bo podjechali traktorem za 200-300 czy więcej tysiecy złotych. Bank miał bank dał. Każdy chce się rozwijać. Jeszcze kilka lat temu z rolnictwa były dochody...a teraz robiło sie DNO! Zostały tylko kredyty do spłacania i kombinowanie jak przeżyć z dnia na dzień.... Ciekawe czy ktoś z miasta chciałby choć na chwilę sie zamienić...i zostać z tymi problemami....wątpie.
panowie rolnicy brawo brawo jeszcze my emeryci powinnismy dowas dołaczyc
a kto nas poprze biednych emerytow mamy te marne grosze nie takie bogactwo jak wy rolnicy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!