Czy któryś z rolników brał kredyty ze strzelbą przy głowie, nie, nikt im nie kazał tego robić, chcieli to brali teraz marudzą, niech oddadzą te pieniądze które dostali od unii, trzoda chlewna jest tania, jeśli rynek jest przepełniony to wszystko jest tanie, po co te wielkie chlewnie, smród i nic poza tym.
Prowadzę działalność,nie mam dotacji,tyram od rana do wieczora,płace ponad 1000 zł ZUS ,nikogo nie interesuje czy sprzedam towar czy nie i za jakie pieniadze.Rolnik płaci kwotę ZUS taka jak ja ale co trzy miesiące,a emeryturę dostanie dużo większa niz ja pomimo ,ze płace trzy razy więcej
Szanowni Państwo, czytając Wasze komentarze zastanawiam się skąd w Was tyle nienawiści, zazdrości, jadu, pogardy? Dlaczego tak na siebie "plujecie"? Wstyd! Czego uczymy młodych ludzi? Teraz normą jest poniewieranie innymi w internecie, czy za jakiś czas normą będzie przemoc fizyczna?
To tak jak górnik powiedział że w takim razie jego żona będzie musiała iść do pracy...a niech idzie tak jak inne Polki, a swoją droga to jakim cudem górnicy utrzymują swoje rodziny z tak niskich pensji, a rolnicy popatrzcie zamiast na traktor czy nawozy bmw sobie kupują i szpanują w niedziele pod kościołem.
Odważysz się? Zapewne nie, bo mocny to ty jesteś tylko w gatce. do roboty się weź.
Odważysz się? Zapewne nie, bo mocny to ty jesteś tylko w gatce. do roboty się weź.
żal du.. ściska? pochwal się swoim sprzętem
Obyś miał rację!!! Tylko, kto po nich? Znajdą się mądrzy, nie złodzieje, tacy, którzy będą myśleć w kategoriach państwa i społeczeństwa?
A może wszystkich obecnych politykóf należałoby wysłać na gnój, do chlewni i obór? I niech żrą zieloną trawkę (albo i szczaw) oraz poślad najgorszego gatunku?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!