zabierać sie z Piotrkowa bo chce do domu dojechać ja wam dróg na wsi nie blokuje
Nareszcie dosyć totalitarnych rządów PO -PSL nie liczących się z człowiekiem!!!!!!!!
Tacy jesteście zgodni , że strajkujący mają rację.a ja nie chcę by moje podatki szły na górników , dopłaty dla rolników . O mnie nie się nikt nie martwi,że niedługo będę musiała zwinąć interes i zostać bezrobotną.Wszyscy mówią płacz i płać.
Niech zablokują Masarnie , które im 3,50 daja za żywca i mleczarnie a nie blokują dojazd do pracy ludziom w mieście .Niech zaczną płacić normalny ZUS i podatek dochodowy a nie wszystko na kredyt..
Jak będą żniwa to może wyjedźmy wszyscy autami na drogi niedaleko pól i będziemy tak jeździć, żeby te chłopy ze wsi nie mogli dojechać do swoich pól. Ciekawe co by zrobili? Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.
Sprawdziła przed wyjazdem i tu się zdziwisz. Wszyscy byli trzeźwi i wszyscy mają sprawne pojazdy!
Kiedyś chłop śpiewał Hej na pola rumaki stalowe a teraz śpiewa Hej do miasta rumaki stalowe.Czasy się zmieniły.
Brawo rolnicy! Lemingi nie są w stanie nawet teraz pojąć, że obcy bucior przyciska ich pustostany ku ziemi, jak już dociśnie, to obca nahaja spadnie na ich grzbiety i nie będą /choć może i by chcieli się bronić/ mogli już nic zrobić. BĘDĄ TYLKO NIEWOLNIKAMI WE WŁASNYM KRAJU!!!
wszystkie samotne dziewczyny zapraszamy do centrum miasta - rolnik szuka żony...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!