Przesiąść - Panie zabawny pan jesteś. Wysiądziesz z 6 i co?? O której ta 5?? Za godz jak nie więcej? Owszem zgadzam się - zmiany są konieczne, ale nie przeprowadza się nich nie powiększając taboru. Mają 26 autobusów i tym chca szaleć - powodzenia
Jakbys by gtak dobrze zorientowany zauważyłbys że tabor MZK własnie uległ zwiększeniu ;) szkoda że tyle gadacie a nawet w linie wam sie spojrzec nie chce. Niewiele sie własciwie zmienia poza tym że autobus nie bedzie stał jak dotąd 45 minut na pętli a zacznie jeździć co 20 minut i nie tylko 8 godzin trasa w tą i spowrotem a kilkoma trasami na jednej zmianie kierowcy tak jest we wszystkich miastach Polski poza moherowymgródkiem Piotrkowem :D
Chciałam Ci powiedzieć, że mzk są też, niestety lub stety, by wozić dzieciaki do szkoły. A wybór szkoły to moja osobista sprawa, nie miałam obowiązku iść do gim 2, a z wyboru szkoły jestem zadowolona.
Jak kogoś stać pięcioma MZK-ma dojeżdżać do pracy to proszę bardzo, ale nie w Piotrkowie z naszymi zarobkami, SORY, ktoś tu bardzo głupio odpisuje, żeby się przesiadać z MZK na MZK, no nie.Bzdury całkowite.
gość kup sobie miesięczny na wszystkie linie to cie bedzie stac na przesiadki :/ ciemnogród normalnie
Niech ten ktoś, kogo nie stać na przesiadki zacznie chodzić na pieszo.
MANiek - tak mówić nie można, miejska komunikacja jest dla wszystkich i to nie ważne czy biednych czy bogatych.
Najlepszym rozwiązaniem byłyby bilety czasowe, niezależne od lini. Ale najpierw musieli by wymienić kasowniki - bo dziurkacze są już wielkim przeżytkiem.
Jesli ktoś nie wie jak powinien wygladać prawdziwy rynek komunikacyjny w mieście niech poczyta to
http://www.epiotrkow.pl/felieton/Piotrkow-czarna-plama-na-mapie-komunikacji-miejskiej,3
Ale nadal i tak nie jest to rozwiązanie, ze kupie bilet m-ny, bo tak czy inaczej trzeba poswięcic więcej czasu przed dojechaniem do pracy, trzeba jednak wstawac z godz. wczesniej, no ale dla niektorych to nie problem!!!przecież.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!