metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
I Love MZK ~I Love MZK (Gość)17.08.2009 15:06

"Piotrkowianin" napisał(a):
A jak do takiej marszrutki ma wejść matka z dzieckiem w wózku albo inwalida na wózku inwalidzkim?
Busy na Madakaskar - hakuna matata!

Masz rację - ale póki komunikacja nie jest w stanie zapewnić dogodnego przewozu autobusowego lepsze to niż to co jest:)

00

xkaa ~xkaa (Gość)17.08.2009 15:59

ODDAJCIE 9- tkę !!! wiem, że jestem kolejną osobą która to pisze, ale taka jest prawda => najlepsza linia w PTB !!
no a na co komu cztery mzk na RAKOWSKĄ ?! ej, kto to w ogóle planował ? / Busy teraz zaczną swoje żniwa ;D i tyle /

00

Piotrkowianin ~Piotrkowianin (Gość)17.08.2009 18:16

Przecież już było pisane - przy ul. Rakowskiej mieści się obecnie największy piotrkowski zakład pracy - Samodzielny Szpital Wojewódzki. Dodaj to tego jeszcze dziesiątki osób odwiedzających leżących tam chorych - nie wszyscy mają samochody.
Do pełni szczęścia przydałby się bilet 24-godzinny - jest taki np. w Tomaszowie Mazowieckim oraz ulgi w karcie miejskiej, które przezes zlikwidował w lipcu ubiuegłego roku, strzelając sobie w stopę. Ponoć były one nielegalne. Co ciekawe, takie rozwiązanie nadal funkcjonuje w Radomsku u nikomu nie przeszkadza.

00

I LOve MZK ~I LOve MZK (Gość)17.08.2009 18:20

"xkaa" napisał(a):
no a na co komu cztery mzk na RAKOWSKĄ ?! ej, kto to w ogóle planował ? / Busy teraz zaczną swoje żniwa ;D i tyle /

Też nie wiem zważywszy na to, że w weekend i tak nie ma jak dojechać do pracy do szpitala.

00

lukch ~lukch (Gość)21.08.2009 01:34

Duża obsuwa przychodu będzie zanim ludzie się przyzwyczają.

00

kucharz ~kucharz (Gość)21.08.2009 07:56

Może ktoś się pokusi i te 10 mapek nałoży jedna na drugą z zaznaczonymi różnymi kolorami poszczególnych linii. Będzie można ocenić jak te linie są popie...to..eh..hym pokręcone i wiele się dubluje, co jest bez sensu. I ciekawe jak czasowo jest to rozpisane. W poniedziałek, 24.VIII. będą jajca smarzone albo na twardo.

00

gosc1 ~gosc1 (Gość)21.08.2009 11:16

Mam zapytanie dla osób którzy tązmianę wymyślili! Gdzie jest nowy rozkład jazdy MZK na internecie? Bo jak narazie do tej pory jest stary rozkład jazdy;(

00

BP ~BP (Gość)21.08.2009 11:35

"kucharz" napisał(a):
Może ktoś się pokusi i te 10 mapek nałoży jedna na drugą z zaznaczonymi różnymi kolorami poszczególnych linii.

Proszę: http://pkmkm.boo.pl/schemat.bmp

00

klet ~klet (Gość)21.08.2009 13:25

Już jest dostępna wersja nowego rozkładu jazdy na stronie MZK Piotrków Tryb.
http://www.mzk.piotrkow.pl/rozklad2/main.htm

00

MANiek ~MANiek (Gość)21.08.2009 13:35

Nowy rozkład jazdy na stronie MZK jest już od dobrych kilku tygodni. Od jutra rozpocznie się długo zapowiadający chaos :]
Ale wszyscy się do zmian przyzwyczaimy. Powodzenia dla kierowców :))

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat