Masz rację - ale póki komunikacja nie jest w stanie zapewnić dogodnego przewozu autobusowego lepsze to niż to co jest:)
ODDAJCIE 9- tkę !!! wiem, że jestem kolejną osobą która to pisze, ale taka jest prawda => najlepsza linia w PTB !!
no a na co komu cztery mzk na RAKOWSKĄ ?! ej, kto to w ogóle planował ? / Busy teraz zaczną swoje żniwa ;D i tyle /
Przecież już było pisane - przy ul. Rakowskiej mieści się obecnie największy piotrkowski zakład pracy - Samodzielny Szpital Wojewódzki. Dodaj to tego jeszcze dziesiątki osób odwiedzających leżących tam chorych - nie wszyscy mają samochody.
Do pełni szczęścia przydałby się bilet 24-godzinny - jest taki np. w Tomaszowie Mazowieckim oraz ulgi w karcie miejskiej, które przezes zlikwidował w lipcu ubiuegłego roku, strzelając sobie w stopę. Ponoć były one nielegalne. Co ciekawe, takie rozwiązanie nadal funkcjonuje w Radomsku u nikomu nie przeszkadza.
Też nie wiem zważywszy na to, że w weekend i tak nie ma jak dojechać do pracy do szpitala.
Może ktoś się pokusi i te 10 mapek nałoży jedna na drugą z zaznaczonymi różnymi kolorami poszczególnych linii. Będzie można ocenić jak te linie są popie...to..eh..hym pokręcone i wiele się dubluje, co jest bez sensu. I ciekawe jak czasowo jest to rozpisane. W poniedziałek, 24.VIII. będą jajca smarzone albo na twardo.
Mam zapytanie dla osób którzy tązmianę wymyślili! Gdzie jest nowy rozkład jazdy MZK na internecie? Bo jak narazie do tej pory jest stary rozkład jazdy;(
Proszę: http://pkmkm.boo.pl/schemat.bmp
Już jest dostępna wersja nowego rozkładu jazdy na stronie MZK Piotrków Tryb.
http://www.mzk.piotrkow.pl/rozklad2/main.htm
Nowy rozkład jazdy na stronie MZK jest już od dobrych kilku tygodni. Od jutra rozpocznie się długo zapowiadający chaos :]
Ale wszyscy się do zmian przyzwyczaimy. Powodzenia dla kierowców :))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!