no już jutro będziemy mogli zobaczyć zmiany. aż się boję. :P wiecie może do której mzk będą kursować?
Spokojnie Rodacy! Ruszą z nowym rozkładem i ocenimy po praktycznych efektach na koniec roku. I wtedy będzie można wprowadzić korekty.
byłam dzisiaj na mieście i widziałam tą "zwiększoną częstotliwość". widziałam dzisiaj dwie mzk 4 z odstępem godzinnym między jedną a drugą. ale cóż... pożyjemy, zobaczymy, i jak to internauta "I TYLE" napisał, z biegiem czasu stwierdzimy, czy są efekty.
No dokładnie, efekty zobaczymy sami. Też byłem na mieście i zauważyłem bardzo dużo osób spisujących nowe rozkłady ;] Ciekawy widok, szczerze mówiąc.
a ja widziałam, jak dużo osób stało na przystanku na kopernika po stronie ery. ;p
Wow co to sie stało ze Sikorskiego/Majków jezdzią 2 mzk ; oo
Normalnie szok w butach. :o.O
Dla tych, co układali nowy rozkład nie liczą się ludzie, którzy pracują w niedziele na godzinę szóstą. Zlikwidowali np. 4 po godzinie 5. Wychodzi na to, że na Piomę w niedziele trzeba jechać taxi. Bo na minibusa to niema, co liczyć gdyż one jeżdżą jak chcą. Podobnie jak ktoś dojeżdża spoza Piotrkowa pociągiem czy pksem na godzinę siódmą, też nie dojedzie w okolice Piomy(4-6.13, a była 6.17). Można znaleźć kilka takich kwiatków w rozkładzie i to tylko samej linii 4. Wygląda, że rozkład jest robiony pod piotrkowskich emerytów, a pracujący i uczący się muszą sobie jakoś radzić.
Czemu MZK nie dało na swojej stronie nowych rozkładów jazdy z godzinami odjazdu?nadal obowiązuje tam stary rozkład,nie nadążają?
http://www.mzk.piotrkow.pl/rozklad2/main.htm
TO JEST NOWY ROZKŁAD!!!!!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!