metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
asia ~asia (Gość)28.07.2009 07:53

super...a na lotnisko to już nic nie będzie jeździło???????

00

jasiek ~jasiek (Gość)28.07.2009 08:49

1 na lotnisko jedzie....ale będzie niezły mętlik coś czuję we wrzesniu ....

00

blazej26109 ~blazej26109 (Gość)28.07.2009 19:18

te zmiany to wogole porabany pomysl . teraz od nowa trzeba zapamietywac linie. kierowcy z dnia na dzien myla ktoredy maja jechac a co teraz gdy pozmieniaja pasazerowie beda mieli pretensje gdzie pan jedzie. ten pomysl jest do kitu.
zostawili by tak jak bylo i bylo dobrze a nie te zmiany. to jest zly pomysl.

00

aga ~aga (Gość)29.07.2009 10:19

porabany pomysł z tym rozkładem,gdzie jakaś linia koło hali targowej.przecież piotrków to większość to starsi ludzie

00

Insektor ~Insektor (Gość)28.07.2009 21:17

Większość linii jedzie Al. 3-go Maja a siódemki to nie można było puścić od ronda Sulejowskiego, Śląską, Żeromskiego , Al. 3-go Maja i dalej jak jest pokazane?
Co za "magik" transportowiec podsiał się pod tymi rozkładami?
Wywalić wszystkie minibusy na podmiejskie linie i kontrole ITD co tydzień a wtedy MZK będzie jak ręką odjął rentowne.

00

gość ~gość (Gość)29.07.2009 10:32

Ja nie wiem,po co i komu te zmiany?Było dobrze to znów komuś potrzebne są zmiany,jak zwykle zmiany na gorsze

00

MANiek ~MANiek (Gość)04.08.2009 22:47

Do I love MZK:
Wysiądź i spójrz w rozkład, a nie pisz na forum, że godzina i więcej. Przeanalizuj nowy rozkład jazdy. Zastanów się zanim cokolwiek napiszesz ;]

00

MM ~MM (Gość)29.07.2009 14:24

Kiedy rozkład jazdy zostanie opublikowany w internecie? Zmiany tras to nic złego, nawet jeżeli są czasem mniej korzystne dla pasażerów jeżeli nadrobi się to częstotliwością kursów. Z niecierpliwością czekam na nowy rozkład jazdy.

00

janekk1985 ~janekk1985 (Gość)29.07.2009 14:58

Jest już nowy rozkład jazdy na www.mzk.piotrkow.pl. Zajrzyjcie i oceńcie. Ja już zajrzałem i przede wszystkim ciągle mi brakuje linii nocnej kursującej choćby co dwie godziny. A co do częstotliwości kursowania itp. to mam bardzo mieszane uczucia...

00

I love MZK ~I love MZK (Gość)29.07.2009 21:24

"janekk1985" napisał(a):
Jest już nowy rozkład jazdy na www.mzk.piotrkow.pl. Zajrzyjcie i oceńcie. Ja już zajrzałem i przede wszystkim ciągle mi brakuje linii nocnej kursującej choćby co dwie godziny. A co do częstotliwości kursowania itp. to mam bardzo mieszane uczucia...

Pozmieniali linie tłumacząc, że będzie większa częstotliwość kursowania linii...żenada, mam nadzieje że szlag trafi w końcu MZk - z tego nic już nie będzie

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat