"9" nie powinna jezdzic do spzitala. ;D Tylko na PIOME,.
"9" byla jedną z najbardziej przydatnych linii. ktora jezdzila na dmowskiego kostromska slowackiego pilsudskiego (kolo Hali) . "9" POWINNA JEZDZIC TAK JAK DAWNIEJ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oddajcie mi dwójke!!!
no dobra, ale "0" i "1" co pietnascie minut:)
Powiedzcie mi ludzie po co az 4 MZK jeżdżą na Rakowską . [?]
Trasa DZIEWIĄTKI ma wrócić .! Zmiana trasy "9" to byl najgorszy pomysl.! Wszystko komplikują zmieniajac jej trasę .!
popieram zdecydowanie zmiana trasy "9" to wielki błąd . Popieram ponizej osobę ktora mowila ze dzieci nie będą mogly dojezdzac do szkoł.;d
jest to ogromn błąd. TRASA DZIEWIATKI POWINNA WROCIC !
Linią nr 2 też wiele osób dojeżdżało do "budowlanki"! A linia nr 9 powinna kursować na Piomę.
A z osiedla na Łódzkiej będą mieli lepsze połączenie do Łodzi niż do centrum Piotrkowa,jeśli zostanie zlikwidowana trasa "2".W sumie to jeździła raz na jakiś czas ale teraz to lepiej wyprowadzić się niż,bo wszędzie daleko i bez połączenia z jakimkolwiek szpitalem.Czynsze jak w mieście a połączenie MZK jak w wieś zabita dechami.
Czytam i czytam. Czy Wy ludzie (niektórzy z was) macie trochę rozumu? Ja k czytam hasła typu "9 na PIOMĘ" itp. to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Przecież z Wysokiej na Piomę dojedzie się teraz linią numer "4" i zajmie to pewnie połowę czasu który był na to potrzebny dawniej! I właśnie o to chodzi bo czasem bardziej się opłacało iść z buta niż wsiadać w autobus. Najpierw się zastanówcie a dopiero później krytykujcie!!
Chwileczkę, do szpitala dojazd jest i do budowlanki też jest, nową trasą linii nr 9. Tak bardzo nie chcecie żadnych zmian?
Dalej ma być to dziadostwo co jest?
Czy w związku ze zmianami przystanki np. na części Wojska Polskiego czy Łódzkiej zostaną rozebrane? Wszak nie będzie tam jeździła żadna MZK-a. Po co tyle autobusów na Piomę jak tam pracuje coraz mniej ludzi a i tak większość z nich przyjeżdża własnymi autami. Czy mini busy też zmienią swoje trasy?
Wolna amerykanka.. umyślili coś po pijaku a ty szary maso cierp i uderzaj z buta!
MZK upadnie i zostanie odkupione za zeta - potem będzie lepiej za duuużo drożej :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!