Mi się przede wszystkim bardzo nie podoba to, że spod Hali nie będzie można dojechać już na Piomę, tylko trzeba będzie iść w Aleje 3-go Maja! Może to i nie jest daleko, ale jak się ktoś śpieszy to z niewielką chęcią będzie nadrabiał drogi... Poza tym babcie we wtorki i piątki wracające z Hali na Piomę będą miały wesoło...Co do częstotliwości kursowania tak, jak już wspomniałem mam mieszane uczucia, chociaż np dojazd ze szpitala do centrum będzie jednak ułatwiony dzięki nowej "dwójce" i jak by nie patrzeć częściej kursującej "dziesiątce" czy nowej "dziewiątce". I ze Szczekanicy do centrum też będzie chociaż jeden autobus na godzinę, a nie że tylko w godzinach szczytu a potem drałuj na piechotę...
A mnie się podoba wycofanie 6 z Sienkiewicza, troszkę skróci to czas jazdy. Powiedzmy szczerze, prócz babć we wtorki czy piątki mało kto tam jeździ. Robienie kolana przez Sienkiewicza, by często tylko przewietrzyć autobus, zwłaszcza w godzinach popołudniowych i wieczornych jest bez sensu. Moim zdaniem 6 stanie się bardziej konkurencyjna w stosunku do prywaciarzy, a super, że w obie strony pojedzie przez dworzec. Bardziej chyba się będzie opłacać MZK zyskać kilku pasażerów płacących za bilet niż starcić kilka babć, które za niego nie płacą.
Bardzo dobra częstotliwość. Nie zapowiada się że będzie jeździł jeden autobus przy drugim tylko tak jak w większych miastach co 5 , 10 minut. Prawidłowo. A nowe linie też spoko. Widać że robił to ktoś kto się zna. Każdy się przyzwyczai i będzie git :)
zwłaszcza że ostatni kurs 9 to godz.21
widocznie jak były robione badania rynku doszli do wniosku, że nikt nie jeździ w tamte rejony po 21 lub jest to zbyt mało osób i kurs staje się nierentowny.
Nie ma linii nr 2 do tego gimnazjum za to można dojechać linią 0 i to o godzinie idealnie dopasowanej do czasu rozpoczęcia nauki
Nowy rzokład jest OKROPNY. !
9 jezdzi jeszcze rzadziej niz dotychczas. !
ostatni jej kurs jest o 21 .! a pierwszy dopiero przed 7.!
JESTEM PRZECIW TYM ZMIANOM.!
super zmiany teraz bedzie mniej smrodu od staruch,ktorym wszystko sie nalezy co obwieszczaja do okola teraz beda musialy sie kawalek przejsc to sie troche przewietrza
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!