no chwileczkę, a kto powiedział, że Pan ASystent zrezygnował z funkcji na UŁ? Zapewne jest tak niesamowity, że jednocześnie będzie wspierał p. prezydenta i pisał swój doktorat na UŁ.
Nie ma go nawet 3 godziny.Ale jest na liście!Tu lokuje się kasę na oświatę. Dobra władza, dba o siebie produkując barany. ( przepraszam tych słuchaczy, których nie dotyczy ten komentarz).
no zawsze można zwolnionych n-li wykorzystać do zbierania podpisów pod referendum i wybrać któregoś z nich na zwolnione przez prezydenta Ch. stanowisko-ciekawa jestem, czy p. Ch jako nauczyciel wróciłby do pracy czy poszedł na zdrowotny, nad którym teraz tak boleje
Masz Rację!!! A Spawacz to nie??? Ja i moi koledzy z pracy spawamy mosty, dźwigi, urządzenia do wydobywania gazu i ropy i inne potężne konstrukcje stalowe i nikt nad nami się nie lituje że musimy się nawdychać tego świństwa i poddajemy się szkodliwemu promieniowaniu które SKRACA NAM ŻYCIE i marne grosze za to dostajemy!!!! I nawet krzesło na którym nauczyciel tyłek sadza przez spawacza ręce przeszło!!!
Piękny tytuł artykułu. "Ratowanie krowich placków kosztuje nas ponad milion złotych".
Są oni i my. Oni nas rujnują, no, po prostu katastrofa.
Czy oni nie płacą podatków?
A pewnie ... i lakiernik samochodowy i wiele innych .
Te dałem dla przykładu.
Nauczyciel zawsze może przejść sobie na rok do biblioteki szkolnej, na świetlice - zresztą miałem nauczycielkę polskiego w szkole średniej - co kazała opracowywać temat na następne lekcje - tak, że uczniowie mówili ona tylko słuchała - jak mówiła 5 min to góra. Częstą formą są referaty, prezentacje, czy pytanie 20 min potem, krótka lekcja i byle do przodu.
Tak! zlikwidować szkoły, a subwencje przeznaczyć na nowe lakiernie i spawalnie
Człowieku nie bredź - cofnij się do podstawówki, żeby czytać ze zrozumieniem bo się błaźnisz. Aby mniej takich idiotów !!!
roczny płatny urlop ? 18h/tydzień ? Wakacje i przerwy świąteczne oraz ferie. I płacz że jest źle. To tylko w Polsce.
Najwięcej radości sprawia mi demaskowanie zadufanych w sobie tłumoków. Nie napinaj się tak bo pękniesz...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!