metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
klient ~klient (Gość)25.02.2012 06:44

"Mysliciel" napisał(a):
Ja też skończyłem najlepsze studia

Taaa,oooo!A taki marny z Ciebie filozof.

00

gnom ~gnom (Gość)29.02.2012 16:07

Drodzy Nauczyciele !
Przestańcie się tłumaczyć. Co i komu chcecie wyjaśniać? Harujecie więcej niż powinniście, użeracie się z bydłem, które ktoś przez pomyłkę nazwał młodzieżą. Rodzice są zwolnieni z wszelkiej odpowiedzialności za swoje pociechy, bo za wszystko obarcza się Was. Niech tylko któryś z Was krzywo spojrzy na rodzica albo, nie daj Boże ucznia, to od razu na dywanik i zaczyna się zabawa pod tytułem: "A dlaczego pani/pan ...?" Jak gówniarstwo nie zda do następnej klasy, to zaraz kontrola z kuratorium i sprawa załatwiona (statystyki muszą pokazywać, że jest różowo). No i każdy rodzic może, a nawet czuje się w obowiązku, raz na jakiś czas Wam dokopać, żeby się później w towarzystwie pochwalić. Moja matka była nauczycielką i znam temat bardzo dobrze. Trzymam za Was kciuki, ale naprawdę już się nie tłumaczcie, bo to nic nie da.

00

arka ~arka (Gość)01.03.2012 11:24

"gnom" napisał(a):
Drodzy Nauczyciele !
Przestańcie się tłumaczyć. Co i komu chcecie wyjaśniać? Harujecie więcej niż powinniście, użeracie się z bydłem, które ktoś przez pomyłkę nazwał młodzieżą.

To prawda. W opinii sondowanych w styczniu br. Polaków zawód nauczyciela znalazł się na 3. pozycji. 70 procent ankietowanych uważa go za profesję, której należy się szacunek. Lubimy wytknąć nauczycielom, że mają dwa miesiące wakacji, ale w głębi serca jesteśmy wdzięczni za to, co robią.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat