i uczciwej obsady.Jeżeli nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniążki.I szkoda forsy na te banery .Ale łatwo przyszło, łatwo poszło ,te parę groszy zarobi się samo, na rencistach.
Ale to chyba nie jest tematem tego wątku? Widzę, że komuś brakuje argumentów, to zaczyna prywatne wycieczki. To pewnie ktoś z otoczenia Pobożnego - czyżby niejaka Elżbieta J.?
Wiem co to biling i była mowa zarówno o nich jak i o treściach rozmów. Jednak nie można tak po prostu opublikować czyiś numerów telefonów.
Tematem może nie ale skoro ktoś wspomina to niech napisze co ma na myśli!
Czyiś na pewno - nie. Ale czyichś - tak.
Pomyliłam się - zdarza się... treść jest ważna.
Zawsze nieuk w takiej sytuacji tłumaczy się pomyłką.
Brak argumentów i już zabieramy się za ubliżanie komuś. Mam propozyję, a mianowicie: zarejestruj się i zajrzyj do moich wypowiedzi i zobacz jak często zdarza mi się popełnić błąd. O to, aby nie ubliżać również kiedyś apelowałam na epiotrkow, ale cóż pozostaje komuś kto nie ma nic ciekawego do powiedzenia, współczuję.
sluchajcie a gdzie na marginesie jest PEUK kurde ide rano do sklepu ROKA sciezki rowerowe zrobila ten piach zabierali a na ulicach syf.piachu nic nie zbierane . to juz nawet spoldzielcze kobitki zapiep....a
Ty też nie usprawiedliwiaj rządzących w tym mieście. Cyba, że masz do tego prawo bo jesteś u "władzy" albo w koalicji. Jest DEMOKRACJA!!! i mamy prawo wiedzieć jak "władza" gospodaruje pieniędzmi piotrkowskich podatników, malutka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!