A może pani Katarzyna Gletkier opowie o interesach swojego męża? To była by znacznie ciekawsza wiedza niż bilingi urzędników miejskich.
DO donek KATARZYNA nie jest z PSL nie była nie jest i nigdy nie bedzie jest niezalezna...
Za to Twoja nazwa na nic nie wskazuje. Może jedynie to, tak jak tekst wypowiedzi, że jest zlepkiem przypadkowych liter.
Nie Ty będziesz decydował co mi pozostało!!
Ale często prywatne telefony do prywatnych ludzi, a nie tylko do firm.
A skoro to nie dane osobowe, to napisz nam na forum swój numer telefonu.
Do szafki z bielizną też chcesz mieć dostęp??
raczej nie PSL-u. a skoro jest sterowana odgórnie to chyba jednak RIGu
To ogólnie wg. Ciebie nie powinien być ujawniane rachunki władzy?Bo takie odnoszę wrażenie :)))
Rachunki tak, ale na pewno nie bilingi, ani rozmowy. Ale jeśli chodzi konkretnie o telefony, to wydaje mi się, tak jak części forumowiczom, że to jest nieistotna pierdoła.
To odpowiedz mi jak sprawdzisz na rachunku czy dana rozmowa była urzędowa czy prywatna?
do MALA - nie moja sprawa czytam was i czemu nie bilingi mowisz ze co wyjdzie ze dzwonili do siebie obydwaj,, trzej.. ....roaming ma wladza..... kazdy glupi nosi teraz po dwa tel wiec i oni tez za te pieniadze co biora....choc chytre
Nie my to będziemy sprawdzać więc bilingi nie powinny być upublicznione.
Bilingi nie ale faktury tak :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!