metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
nieprzypadkowy forumowicz ~nieprzypadkowy forumowicz (Gość)07.03.2012 02:39

"Mala" napisał(a):
rządać wglądu

"Mala" napisał(a):
Mówisz o literówkach??

Nie wciskaj ciemnoty, że to jest literówka. To byk dyskwalifikujący osobę korzystającą z klawiatury z polskimi czcionkami.

"Mala" napisał(a):
Jeśli nie to podaj przykład - dyskutujmy o faktach.

Już były podane: czyiś i rządać. Rzucić ci jeszcze garść takich byków z poprzednich twoich komentarzy?

00

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)07.03.2012 08:13

"Mala" napisał(a):
Do szafki z bielizną też chcesz mieć dostęp??

Jak będę chciał wiedzieć co tam mają spytam Ciebie. Chodzi o bilingi (chyba, że to nowy fason stringów). Ludzie chcą wiedzieć ile to ich kosztuje. Obawiam się,że nie kilka setek.Liczby mogą iść w tysiące... A jeżeli tak, to ile w tym rozmów służbowych, a ile prywatnych pogawędek, rozmów zagranicznych i transferu danych.

00

taki jeden ~taki jeden (Gość)10.03.2012 11:20

Do redakcji. Nie tolerujecie słów wulgarnych, ok. Popieram. Ale wulgaryzm to nie tylko słowa! Radzę się przyjrzeć zdjęciu przy użytkowniku MAŁA. Zdjęcie mówi wyraźnie - Spixrdalaj.

00

Mała Małaranga10.03.2012 14:27

"taki-jeden" napisał(a):
Ale wulgaryzm to nie tylko słowa! Radzę się przyjrzeć zdjęciu przy użytkowniku MAŁA. Zdjęcie mówi wyraźnie - Spixrdalaj.

Bystry jesteś.

00

Mała Małaranga10.03.2012 14:32

"taki-jeden" napisał(a):
Radzę się przyjrzeć zdjęciu przy użytkowniku MAŁA. Zdjęcie mówi wyraźnie - Spixrdalaj.

Tak lepiej?? Jeszcze jakieś życzenia?? Są dla mnie rozkazem...

00

zet ~zet (Gość)10.03.2012 15:18

"jestem-z-miasta" napisał(a):
Ludzie chcą wiedzieć ile to ich kosztuje. Obawiam się,że nie kilka setek.Liczby mogą iść w tysiące...

mysle ze to raczej pewne ze nie setki :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat