metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pogratulować RiGowi takiej mocnej ~pogratulować RiGowi takiej mocnej (Gość)06.03.2012 11:48

i uczciwej obsady.Jeżeli nie wiesz o co chodzi to chodzi o pieniążki.I szkoda forsy na te banery .Ale łatwo przyszło, łatwo poszło ,te parę groszy zarobi się samo, na rencistach.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga06.03.2012 11:57

"ares1" napisał(a):

A cóż on takiego robił/robi?

Ale to chyba nie jest tematem tego wątku? Widzę, że komuś brakuje argumentów, to zaczyna prywatne wycieczki. To pewnie ktoś z otoczenia Pobożnego - czyżby niejaka Elżbieta J.?

00

Mała Małaranga06.03.2012 12:03

"Piotrkowianin" napisał(a):
Coś Ci się pomyliło - biling to jest wydruk numerów, na które były wykonywane połączenia z danego numeru. Chodzi po prostu o to do kogo Chojniak dzwoni za nasze pieniądze/

Wiem co to biling i była mowa zarówno o nich jak i o treściach rozmów. Jednak nie można tak po prostu opublikować czyiś numerów telefonów.

00

ares1 ~ares1 (Gość)06.03.2012 12:11

"Piotrkowianin" napisał(a):
Ale to chyba nie jest tematem tego wątku?

Tematem może nie ale skoro ktoś wspomina to niech napisze co ma na myśli!

00

wert ~wert (Gość)06.03.2012 12:12

"Mala" napisał(a):
Jednak nie można tak po prostu opublikować czyiś numerów telefonów.

Czyiś na pewno - nie. Ale czyichś - tak.

00

Mała Małaranga06.03.2012 12:21

"wert" napisał(a):
Czyiś na pewno - nie. Ale czyichś - tak.

Pomyliłam się - zdarza się... treść jest ważna.

00

terravita ~terravita (Gość)06.03.2012 12:30

"Mala" napisał(a):
Pomyliłam się - zdarza się...

Zawsze nieuk w takiej sytuacji tłumaczy się pomyłką.

00

Mała Małaranga06.03.2012 12:41

"terravita" napisał(a):
Zawsze nieuk w takiej sytuacji tłumaczy się pomyłką.

Brak argumentów i już zabieramy się za ubliżanie komuś. Mam propozyję, a mianowicie: zarejestruj się i zajrzyj do moich wypowiedzi i zobacz jak często zdarza mi się popełnić błąd. O to, aby nie ubliżać również kiedyś apelowałam na epiotrkow, ale cóż pozostaje komuś kto nie ma nic ciekawego do powiedzenia, współczuję.

00

PP ~PP (Gość)06.03.2012 12:43

sluchajcie a gdzie na marginesie jest PEUK kurde ide rano do sklepu ROKA sciezki rowerowe zrobila ten piach zabierali a na ulicach syf.piachu nic nie zbierane . to juz nawet spoldzielcze kobitki zapiep....a

00

jakiś tam ~jakiś tam (Gość)06.03.2012 14:23

"Mala" napisał(a):
Po pierwsze nie mów mi co mam robić - jestem dorosła i sama podejmuję decyzje.
Po drugie nie oceniaj mnie, nie baw się w psychologa, bo Ci to nie wychodzi - nie znasz mnie.
Po trzecie nie broniłam tu żadnego z urzędników tylko prawa do zachowania odrobiny prywatności!! Wgląd w rachunki, faktury na rzeczy związane z pełnieniem publicznej funkcji - ok, nie ma sprawy - jestem jak najbardziej za, aczkolwiek (jak już zresztą wcześniej wspominałam, ale widocznie nie do wszystkich dotarło) rachunki za telefony komórkowe to kropla w morzu, nieistotna zresztą, bo większe sumy idą na poważniejsze rzeczy. Ale Wy tu rozmawialiście o bilingach, analizie treści rozów - BEZ PRZESADY!! To, że ktoś pełni publiczną funkcję nie oznacza, że jest Waszą własnością. Ma również prywatne życie, poza pracą.

Ty też nie usprawiedliwiaj rządzących w tym mieście. Cyba, że masz do tego prawo bo jesteś u "władzy" albo w koalicji. Jest DEMOKRACJA!!! i mamy prawo wiedzieć jak "władza" gospodaruje pieniędzmi piotrkowskich podatników, malutka.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat