Rachunek, faktura - co za różnica??
sluchajcie mam pytanie czy krzyskowe to pisza na forum rano....no bo w szkole siedzi w urzedzie....w mzgk.mzdik itp. cieplo kawa internet za darmo......czy wieczorem jak wroca.no na mszy jeszcze godz.wolnego chodz obowiazkowego dla wielu.ale jak wieczorem to spac powinni juz bo rano do pracy chyba.sam nie wiem
Mała nie wypowiadaj się bo czytając twoje posty aż pachnie od ciebie koalicją z "pobożnym".
- to ostatnie jest tobie najodpowiedniejsze - sam nie wiesz!
mogę pisać w pracy, w drugiej pracy i w trzeciej pracy, i w domu tez mogę pisać, nikt mi nie zabroni, ale w domu piszę najwięcej bo mam na to czas, a w pracy zapierdalam ale na kawę tez mam czas :)
Powiało chłodem :)))
Po pierwsze nie mów mi co mam robić - jestem dorosła i sama podejmuję decyzje.
Po drugie nie oceniaj mnie, nie baw się w psychologa, bo Ci to nie wychodzi - nie znasz mnie.
Po trzecie nie broniłam tu żadnego z urzędników tylko prawa do zachowania odrobiny prywatności!! Wgląd w rachunki, faktury na rzeczy związane z pełnieniem publicznej funkcji - ok, nie ma sprawy - jestem jak najbardziej za, aczkolwiek (jak już zresztą wcześniej wspominałam, ale widocznie nie do wszystkich dotarło) rachunki za telefony komórkowe to kropla w morzu, nieistotna zresztą, bo większe sumy idą na poważniejsze rzeczy. Ale Wy tu rozmawialiście o bilingach, analizie treści rozów - BEZ PRZESADY!! To, że ktoś pełni publiczną funkcję nie oznacza, że jest Waszą własnością. Ma również prywatne życie, poza pracą.
Raczej śmierdzi, a nie pachnie.
Coś Ci się pomyliło - biling to jest wydruk numerów, na które były wykonywane połączenia z danego numeru. Chodzi po prostu o to do kogo Chojniak dzwoni za nasze pieniądze/
A cóż on takiego robił/robi?CZEMU TU NA FORUM JEST PRZYJMOWANA ZASADA - WIEM ALE NIE POWIEM!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!