Nawet ładnie:)
Nie mam w tym żadnego intersu - piszę co myślę, bo jak wspomniałeś jest demokracja.
Oczywiście, że tak, ale sama publikacja faktur, rachunków nic Wam nie da, a metody sprawdzania jakie były tu wspomniane (np. publikacja bilingów)mogłyby naruszyć prywatność osób trzecich. Są instystuje, które się tym zajmują i wg mnie to do nich powinno się zgłosić, a nie samemu rządać wglądu w materiały.
Bardzo często!
Argumentem jest twoja nieznajomość zasad języka ojczystego, którym usiłujesz się posługiwać publicznie.
Stwierdzenia faktu - nieuk, nie nazywaj ubliżaniem. Sama sobie ubliżasz swoimi wpisami. A także ubliżasz tym, którzy napotykają twoje wpisy.
Rządać??!! Czy masz jeszcze coś konstruktywnego do zakomunikowania? Zamknij konto na jakiś czas i przemyśl swoje życie.
A po co jak wiadomo że to jedna klika!!!
Więcej więcej tyle że nie ma dostępu od ePiotrkow :)))
Mówisz o literówkach?? Jeśli nie to podaj przykład - dyskutujmy o faktach.
Przykłady.
O mnie się nie martw.
Nie jesteś zobligowany do czytanie wszystkiego, co napiszę - chyba, że nie możesz się powstrzymać...
Mnóstwo rzeczy, które zapewne niedługo przeczytasz na epiotrkow.
A Ty zamknij się jeśli to wszystko co masz do powiedzenia, bo muszę przyznać, że niewiele tego jest.
Brak kultury, który sobą reprezentujesz zwalił mnie z nóg. Jeśli nazwanie kogoś nieukiem wg Ciebie nie jest ubliżaniem, to może zajrzyj do słownika, jeśli takowy posiadasz w domu, a po wypowiedzi sądzę, że nie. Wyrażam głębokie wyrazy współczucia, że tak się musisz męczyć z własną głupotą.
Ps. wytrzyj monitor z jadu, którym plujesz.
Elka bez nerw. Ty 24/h masz zlecenie? Ooooo to premia będzie.
Ale jesteś wyszczekana jak moja suczka Pusia.
I oblatana jak pies po śmietnikach!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!