Na wstępie chciałbym znaczyć że nie jestem zwolennikiem homo, oraz coraz powszechniejszych ataków na kościół. Jednak z własnego doświadczenia śmiem twierdzić że się Pan grubo myli, i jest zaślepiony poprzez chore opowiastki usłyszane w kościele. Przez wiele lat byłem ministrantem w kościele na Wierzejach, ponoć u najlepszego proboszcza w naszym mieście. widziałem i słyszałem nie jedno. Uważam że kościół szczególnie w Piotrkowie to zorganizowana grupa podświadomie sterująca społeczeństwem, i ze świętością i dobrocią nie mająca absolutnie nic wspólnego. To tylko ludzie, którzy świadomie, publicznie ZADEKLAROWALI żyć w celibacie. Czy to jest normalne? Myślę że każdy facet zna odpowiedź na to pytanie, nie sposób wyrzec się natury, w tak rodzą się różne chore zboczenia, świat jest chory... Księża myślą że wszystko im wolno, i faktycznie to ONI rządzą tym miastem, co najmniej 1/2 radnych to kumple z jednego ks. łącznie z panem prez. i częścią policji. radze przejrzeć na oczy
I znowu tematy zastępcze-proponuje przyjrzeć się rozliczeniu inwestycji u panien za kilkanaście milionów zł.może ktoś się odważy.
Wydaje mi się że u FARY przebywa emerytowany były proboszcz ze Srocka i on chyba wszystkim zarządza.Dziwię się że proboszcz go przyjął pod swój dach?????(chyba że jest do niego podobny-lecz nie jeż dużo młodszy)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!