Prezydent ma racje, na stadionie jest miejsce, nikomu nie beda przeszkadzać wiec w czym problem?
Jak dobro mieszkancow. Halas generuja handlarze z warzywami a oni zostaja i to wlasnie przy piastowskiej. A halas jesli przeszkadza to telefon do odpowiednich sluzb. Cisza nocna obowiązuje do 6 rano sprawa rozwiazana. Ci co nie widza ze tu cos smierdzi z tym terenem to sie przekonają i jeszcze zatesknia za rynkiem
Jak tacy są sprytni że chińskie majtki kupują po 1 zł a sprzedają po 10 to niech idą na stadion i płacą za miejsce
Wszystkie sklepy w tych budynkach koło hali padną bo ludzie na rynkach nakręcali obrót rozniez tam
Prezydent ma racje, na stadionie jest miejsce, nikomu nie beda przeszkadzać wiec w czym problem?
Jeśli radni są za tym, żeby mi, mieszkańcowi koło targowiska, utrudniać życie, to ja wraz z mieszkańcami osiedla targowa, was, marni radni - bezradni nie wybiorę w następnych wyborach. Ja też mam prawo do normalnego mieszkania w Piotrkowie. Nareszcie prezydent po stronie mieszkańców.
Przede wszystkim chciałem pogratulować odwagi panu prezydentowi Chojniakowi - bardzo dzielnie udzielił obszernego komentarza mediom. Szkoda, że całą odwagę zużył na ten komentarz i zabrakło jej na spotkanie twarzą w twarz z protestującymi.
Panu, który nie został wpuszczony do urzędu, polecam zgłosić sprawę odpowiednim służbom. Na jakiej podstawie nie został wpuszczony do instytucji publicznej? Zostały złamane podstawowe prawa obywatelskie.
Targowisko jest odwiedzane przez licznych mieszkańców - także stoiska z ubraniami i nie należy do kompetencji prezydenta mówić ludziom co i gdzie mają kupować. Wieloletnie sprawowanie władzy sprawiło, że pan prezydent Chojniak zaczął czuć się jakby Piotrków był jego prywatną własnością. Brak rozmów i konsultacji w sprawie targowiska to tylko jeden z przykładów buty i arogancji. Widać pan prezydent jest u władzy już tak długo, że zapatrzył się na prezydenta Łukaszenkę. Chciałbym, żeby pan prezydent powiedział, czy zmiany na targowisku mają jakiś związek z tym, że w tym rejonie mieszka ktoś z rodziny pana prezydenta? Niech pan wreszcie poda listę mieszkaców przeciwnych targowisku, chociaż procentową. Ile osób chce likwidacji? 50%? więcej, mniej?
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!