Postawić na tym osiedlu jeszcze z pięć marketów i wszystko będzie pięknie Po co nam polscy kupcy płacący w tym kraju podatki ,niech wszystko idzie w świat Ludzie pomyślnie troszkę
Najgłupszy argument to ten o sikaniu po klatkach - dzień w dzień na tym osiedlu, przy blokach od strony Czarnej, na ławeczkach między blokami i oczywiście pod sklepem wysiadują żule mieszkający na tym osiedlu. Dziwne, że mieszkańcom jakoś te pijusy nie przeszkadzają. Może to oni łażą załatwiać się po klatkach? Zróbcie najpierw porządek na własnym osiedlu z tymi osobnikami, potem nauczcie się prawidłowo parkować samochody i wyjeżdżać/wjeżdżać na osiedle zgodnie ze znakami i przepisami ruchu drogowego a potem organizujcie innym życie.
Targowisko ma swoja toalete i i z niej korzystamy. Bo argumentacja ze ktos widzial jakiegos pana i pisanie ze to handlujacy jest co najmniej smieszne. Sa odpowiednie sluzby sa telefony i mozna to zalatwic a nie pisac takie pierdoly
Jeżeli Pan Staszór chce aby na tym terenie odbywały się targi to nich w swoim budynku wyremontuje i przystosuje do handlu puste pomieszczenia i wydzierżawi kupcom po 1 zł za m2 . Będzie wilk syty i owca cała. Co to miało w tym budynku być, a jest Biedronka i jeszcze dwa lub trzy sklepy. Brawo Prezydent należy to ucywilizować mamy XXI w. Widzę że radny Janik się pokazał. Wyborcy zobaczą że taki Pan jest i udaje że coś robi.
Dlaczego miasto nie może tej ruiny na Pruchnika posprzątac i tam zrobic targu który by przynosił miastu dochody ?? Trzeba mediateke bylo budowac za grube miliony i to z kredytu jeszcze a wogóle mediatego jakies zyski przynosi czy tylko straty ??? Prezydent db atylko o swoje korzysci i swoich funfli
Biznesmeni od 7 boleści na KRUSie. Zerowe dochody dla miasta, jedynie koszty. Likwidacja tych targowisk może przyczyni się do powrotu małych biznesów, bo to oni wspólnie z marketami wykończyli te wszystkie male sklepiki.
Były wybory, gdzie byli ludzie, wiece dokładnie jaki jest prezydent chojniak , niszczy nasze miasto i miejsca praca , w wy ciągle na niego odajecie glos na wyborach, co muisi sie stać jeszcze aby w Piotrkowie sie zmieniła władza
Typowe polskie podejście. Jeśli mnie coś nie dotyczy to mnie nie interesuje (wybory, referenda). Stoję z boku i cieszę się że mnie to nie dotyczy. I tu nagle bach! Likwidują moje miejsce pracy. I co ??? Nagle tragedia. Nagle trzeba działać. Mądry Polak po szkodzie. Niestety takie podejście jest w całej Polsce. Jak się nie chce iść na wybory lub referendum bo grill lub deszcz pada to teraz płakać!
Za taką akcję popieram zakaz handlu i proszę opuści ter prywatynk z tym główne bo mój
Czyli robili to co robią od lat - uprzykrzali wszystkim życie dookoła dla własnego interesu!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!