metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość_hhhj ~gość_hhhj (Gość)25.09.2020 19:36

Zgłoście się do pana karola i krzyczeć mu przed firma i domem

41

jedno pytanko ~jedno pytanko (Gość)25.09.2020 18:38

kto podjał taką decyzje,aby wyznaczyc miejca dla handlujacych na publicznej drodze?,którą musze wyjechać,a nie moge we wtorek i w piątek i jeszcze ten znak zakazu zatrzymywania na ul.mieszka 1od 6-14 w dni targowe,dlaczego dotyczy mieszkancow?

130

@dark city (gość) ~@dark city (gość) (Gość)25.09.2020 13:27

Gdzie jest pan Chojniak i reszta. Urzad pusty a kase biora. Widnieja jedynie na listach płac. Ti sa ludzie ktorzy nas reprezentuja. Napewno nie mnie. Jestem Za referendum bez względu na decyzję. Dzisiaj kupców jutro kogos innego.

98

darrbi ~darrbi (Gość)25.09.2020 13:58

Moja córka mieszka na ul. Mieszka. Jej życie w dni targowe to koszmar. Samochód musi zostawić w dzień poprzedzający targ pół kilometra od miejsca zamieszkania, bo inaczej nie wyjechałaby z pod bloku. Dzieci nie mogą wyjść z domów bo widzą przed blokiem panów sikających koło klatki. Koszmar. Brawo panie prezydencie za odwagę. W innym miejscu też można handlować.

3615

Ivonna ~Ivonna (Gość)25.09.2020 20:14

Brawo Panie Prezydencie-tak trzymac.

104

gość_monia ~gość_monia (Gość)25.09.2020 20:30

Na wieś sobie strajkować tu musi zapanować ład i porządek handlarze czują się tu jak u siebie zero zasad robią co chcą bałagan papierki latają po całym osiedlu panowie sprzątają pod oknami kilka razy to handlarze powinni po sobie porządek zrobić jak zajmuje stanowisko to mają czysto

65

trzoda w ep ~trzoda w ep (Gość)25.09.2020 21:07

Co to za cyrk w centrum miasta???

93

gość_galiusz ~gość_galiusz (Gość)25.09.2020 21:20

W tym przypadku przyznaję rację prezydentowi. Raz pierwszy.

83

polak ~polak (Gość)25.09.2020 22:09

Brawo. Chojniaka rzadko popieram ale syf tam jest dookołoa straszny. Niech będzie na Dmowskiego. Jest parking, wc, teren ogrodzony......Wieś też dojedzie. W niedzielę dojeżdżają więc będzie ok. Brawo. Jestem za...

73

Ivonna ~Ivonna (Gość)25.09.2020 20:06

Brawo Panie Prezydencie-tak trzymac.

94

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat