metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Poopieram ~Poopieram (Gość)25.09.2020 22:25

Parodia, kwiat podpiotrkowskich miejscowości wkracza na lokalną scenę polityczną. Ludzie, litości. Garstka awanturników terroryzuje wielu prawdziwie piotrkowskich kupców. Kowalewski nie jest naszym reprezentantem. Zachowaniami mafijnymi na "hali" się zajmijcie, zmowy cenowe, zastraszania, itp. Oto prawdziwy obraz targowiska.

62

97-300 97-300ranga25.09.2020 17:56

Panie Chojniak , nie uginaj się pan przed tymi straganiarzami.

167

wolus ~wolus (Gość)25.09.2020 21:30

radni pis się pojawili i poparli - to jest dno- nie dajcie się zmanipulować

54

patryiota ~patryiota (Gość)25.09.2020 15:02

Wolę wspierać rolników którzy ciężko pracują po to żeby sprzedać zdrowe polskie jedzenie niż społeczność romańską i inne takie którzy handlują chińskimi tekstyliami sprzedając je z 1000% marżą !! Skończy się wreszcie robienie ludzi w bambuko za marne grosze, niech cwaniaki stoją na ptaku ! Brawa dla pana Krzysztofa Chojniaka !

198

relacja na żywo ~relacja na żywo (Gość)25.09.2020 14:10

Ciekawe jakbym w Karlinie wystawił stragan przed domem na drodze i handlował rybami, zostawiał papiery i śmieci, wysikał się przed domem, to czyżby mieszkaniec Karlina był zadowolony? Prezydencie Chojniaku nie jestem pana sympatykiem, ale w tym przypadku ma pan rację. Nie da się normalnie mieszkać i żyć w dni targowe. Przenieść zupełnie cały targ na obrzeża Piotrkowa.

2111

gość_gość ~gość_gość (Gość)26.09.2020 06:32

Niby jak? Piotrkow bez hali? Nie....

31

andrew ~andrew (Gość)25.09.2020 14:42

Przecież większość sprzedających tam rzeczy pokroju firanki, gacie to "osoby innej narodowości". Na stadionie jest miejsce ale wszystkim nie odpowiada że takie kosztowne, jak dla mnie pomysł super ludzie będą w końcu mogli uczciwie sprzedać swoje warzywa i owoce a nie chińskie gacie

173

gość_ja ~gość_ja (Gość)26.09.2020 06:37

Wies i prowincja tylko piszecie. Ludzie tam by to nie przeszlo zeby ludzi tak traktować. Piep.. rzycie o jakis cyganach co to ma wspólnego. Z naszymi miejscami pracy. Co wa ten Tomek tak boli. Reprezentuje nas wszystkich ktorzy handluja na hali targowej. Tak tych z Piotrkowa tez. To jego miejsce pracy i pan z urzedu przychodzi do niego po pieniadze za stoisko. Te pieniadze wplywaja do kasy miasta nie wsi. Ale cymbaly tylko ze mieszka 5 metrów od Piotrkowa.

21

@gość 1234 (gość) ~@gość 1234 (gość) (Gość)25.09.2020 13:42

Odwoływać kogokolwiek mogą mieszkańcy miastana nie jacyś handlarze wiejscy. P. Janik i inni budują sobie tylko na ich plecach kapitał polityczny, gdzieś mają tych handlarzy tak naprawdę. Śmiechu warte to wszystko miejsca pracy, myślał by kto....

156

@ja (gość) ~@ja (gość) (Gość)25.09.2020 13:59

Ja głosowałem na Tego człowieka.Wtedy o mój głos zabiegał .Ten głos był dla niego ważny.Czemu teraz nie słyszy głosu ludzi,którzy chcą z Nim rozmawiać
.Jak można tak lekceważąco ich traktować?!Kto mu da rozgrzeszenie
?

1014

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat