Parodia, kwiat podpiotrkowskich miejscowości wkracza na lokalną scenę polityczną. Ludzie, litości. Garstka awanturników terroryzuje wielu prawdziwie piotrkowskich kupców. Kowalewski nie jest naszym reprezentantem. Zachowaniami mafijnymi na "hali" się zajmijcie, zmowy cenowe, zastraszania, itp. Oto prawdziwy obraz targowiska.
radni pis się pojawili i poparli - to jest dno- nie dajcie się zmanipulować
Wolę wspierać rolników którzy ciężko pracują po to żeby sprzedać zdrowe polskie jedzenie niż społeczność romańską i inne takie którzy handlują chińskimi tekstyliami sprzedając je z 1000% marżą !! Skończy się wreszcie robienie ludzi w bambuko za marne grosze, niech cwaniaki stoją na ptaku ! Brawa dla pana Krzysztofa Chojniaka !
Ciekawe jakbym w Karlinie wystawił stragan przed domem na drodze i handlował rybami, zostawiał papiery i śmieci, wysikał się przed domem, to czyżby mieszkaniec Karlina był zadowolony? Prezydencie Chojniaku nie jestem pana sympatykiem, ale w tym przypadku ma pan rację. Nie da się normalnie mieszkać i żyć w dni targowe. Przenieść zupełnie cały targ na obrzeża Piotrkowa.
Przecież większość sprzedających tam rzeczy pokroju firanki, gacie to "osoby innej narodowości". Na stadionie jest miejsce ale wszystkim nie odpowiada że takie kosztowne, jak dla mnie pomysł super ludzie będą w końcu mogli uczciwie sprzedać swoje warzywa i owoce a nie chińskie gacie
Wies i prowincja tylko piszecie. Ludzie tam by to nie przeszlo zeby ludzi tak traktować. Piep.. rzycie o jakis cyganach co to ma wspólnego. Z naszymi miejscami pracy. Co wa ten Tomek tak boli. Reprezentuje nas wszystkich ktorzy handluja na hali targowej. Tak tych z Piotrkowa tez. To jego miejsce pracy i pan z urzedu przychodzi do niego po pieniadze za stoisko. Te pieniadze wplywaja do kasy miasta nie wsi. Ale cymbaly tylko ze mieszka 5 metrów od Piotrkowa.
Odwoływać kogokolwiek mogą mieszkańcy miastana nie jacyś handlarze wiejscy. P. Janik i inni budują sobie tylko na ich plecach kapitał polityczny, gdzieś mają tych handlarzy tak naprawdę. Śmiechu warte to wszystko miejsca pracy, myślał by kto....
Ja głosowałem na Tego człowieka.Wtedy o mój głos zabiegał .Ten głos był dla niego ważny.Czemu teraz nie słyszy głosu ludzi,którzy chcą z Nim rozmawiać
.Jak można tak lekceważąco ich traktować?!Kto mu da rozgrzeszenie
?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!