metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kom ~kom (Gość)28.11.2024 18:57

O poziomie i kompetencjach tej rady miasta świadczy wypowiedź przewodniczącego M.Staszka :"To nie jest zabawa w piaskownicy, ale to jest poważna zabawa... "Jakby tego nie rozpatrywać, dobrze się bawią i jeszcze dostają za to pieniądze.
Adres: https://epiotrkow.pl/news/Podatki-nie-wzrosna-oplaty-targowe-stanieja,56378

134

Ale z czego jak nie ~Ale z czego jak nie (Gość)28.11.2024 21:32

Populizm. Igrzyska. Czy Ci radni wiedzą co to zarządzanie?

53

Ooo ~Ooo (Gość)28.11.2024 19:06

A Pan radny Berent to przecież w Łodzi mieszka a podatki w Piotrkowie chce podnosić.

183

mieszaniec ~mieszaniec (Gość)28.11.2024 21:44

Przecież na bazarach handlują ludzie na KRUSie z wszystkich okolicznych wsi. Daliście darmowe miejsca handlowe ludziom którzy w większości i tak nie płacą podatków w Piotrkowie. To nawet nie są wasi wyborcy. Super inwestycja xD

74

Hahah ~Hahah (Gość)28.11.2024 21:51

Panie Kulbat zadaniem samorządów jest szukanie inwestorów i zewnętrznych źródeł finansowania a nie szukanie sposób jak zabrać mieszkańca ,w wielu źródłach mówią o Panu że Pan jest naprawdę ogarniętym Facetem omylko powiązanym z tą atrapa prezydenta ,dlatego trzymam za Pana kciuki i pozdrawiam

52

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)28.11.2024 21:54

Oglądałam sesję i mam pytanie, dlaczego prezydent głupkowato się śmieję i ciągle wychodzi albo go wcale nie ma???? Nie udziela odpowiedzi na zadawane do niego pytania?

91

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)28.11.2024 21:56

No tak oskubać ludzi by sobie studia MBA zrobić za nasze! Panie Wiernicki to że pan nie ma kompetencji wiemy, ale ma Pan pensję też z naszych podatków i niech Pan sobie studiuje z kolegami za swoje

80

nowak ~nowak (Gość)28.11.2024 22:21

Dobrze, że jest ten radny Janik bo bez niego to władzunia robiła by z ludźmi co chciała. Brawo Janik tak trzymać.

68

Jataki ~Jataki (Gość)28.11.2024 22:24

Gdzie można zobaczyć jak głosowali poszczególni radni przy każdej uchwałę?

80

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)28.11.2024 19:00

Panie Janik, nie przesadzaj Pan z tą nędzą. Zapraszam do jakiegokolwiek marketu spożywczego, nie ma gdzie samochodu zaparkować, a biedaki pchają przed sobą wózki pełne zakupów. No, cóż nędza rządzi się widocznie swoimi prawami.

1314

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat