Teraz mieszkańcy macie przykład którzy radni robią coś dla was a którzy są sprzeciw myślę że teraz wiedzieć będziecie mieli Oliwy w głowie
Byłabym jako mieszkaniec gotowa płacić wyższe podatki. Ale chcę wiedzieć jaki jest plan, jaką strategia - na co to ma iść - a obecnie prezydent nic nie zaproponował. Nie wyszedł skutecznie do mieszkańców z taką informacją. Może wtedy byłoby mu łatwiej przekonać do podwyżek.
Trzeba bylo glupkowateko basenu nie realizować... bo to jest durna inwestycja w takim kształcie ... 16 mln w błoto.
Tak sobie myślę że dzisiejszej nominacje ,magazyn państwo Państwie na polsacie zaintesuje się Panien Wienickiem ,Pół roku prezydentury i każdy kolejny etat bardzo dziwny ale za to mocno powiązany z rodziną i znajomymi Pana Wiernickiego ????Adam Bąk dziś się tak pięknie wypowiadał na radzie ,Ciekawie czy w telewizji zapytanie jakim cudem szwagier od razu powołał go na inzynier amiasta będzie rakj wygadany ????
Panie Mariuszu przecież pan też miał sklepy swoje kiedyś może niech pan się cofnie i powie czy łatwo się płaciło podatki
ok dajmy im najniższe opłaty za opłaty targowe. Ale może zwiększajmy kontrole skarbowe niech chodzą policja skarbowa, sprawdzają marki jakie sprzedają. Przecież tam wszyści prawie na Krus i do tego brak kas fiskalnych i dawania paragonów. Wszyscy tam mają straty a każdy dom buduje.
Tak czy inaczej chociaż tego nie chcecie drodzy piotrkowianie to władza właczajac w to radnych obrazuje konkretnie mental mieszkańców Piotrkowa na nich głosujacych. To jest obraz tego co macie w głowach i co wam przyświeca. Do siebie miejcie pretensje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!