A ja w końcu chce informacje publiczna niech wszyscy radni przyznają czy skończyli humanum czy nie. Odwagi radni i prezydenci :)
W czyim interesie wy działacie?
Uchwałę, w której zadecydowaliscie o wzroście opłaty za pobyt dziecka w żłobku z 400 zł do 1500 zł potrafiliście przegłosować! Tutaj nie widzicie problemu
Pół godziny za darmo ale tylko dla mieszkańców a nie dla przyjezdnych po to są opłaty żeby było miejsce a nie będą wszystkie zajęte przez wieśniaków.
Te minorowe miny na zdjęciu to dlatego że podatki wzrosną, czy dlatego że opłaty targowe stanieją, bo nie bardzo wiem dlaczego?
Pani Małgosiu pokazuje pani jak pani jest za mieszkańcami widziała pani ich przed dostaniem się tam teraz się zapomniało tam gdzie wiatr zawieje lecipani
Tacy nieudacznicy radni myślący o korycie a nie o społeczeństwie tak panie Darku i wiele innych z tej opcji żenada pani prawnik?
Wysokie podatki na pewno przyciągną do miasta biznes i zwiększą dochody kasy miasta. Co za długofalowe myślenie - wyciągnąć więcej teraz w w długiej perspektywie odstraszać biznes i ludzi. Brawo.
317 tysięcy rocznie mniej boli UM, ale na ekran do mediateki za 6 baniek to jest !
a ja jestem ciekawy czy chcieli byście żeby ci co tak krzyczeli byli rzeczywiście u władzy.
Głowacka chciała obniżenia z 11 na 5 , dostała 8 i tez nie pasowało. Janik rozdawał cole, mazurowa założyła sobie rękawice, referendalni chcą eksperymentować z parkowaniem..................
polecam obejrzeć sesje wyszło kto jest jaki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!