dokładnie podwyżka jest jak wzrasta minimalna krajowa ,,ale nie w furelu ,, tam jest kociol a pensie stoją od lat jedyna podwyżka wtedy jest jak wzrasta krajow a
najlepiej zarabiają w ,,furelu,,, podwyżka wtedy jest jak wzrasta minimalna krajowa a podwyżki od kilkunastu lat tam nie było
Cenię ten portal, gdyż niekiedy (!) jest w stanie podać interesującą wiadomość. Jednak ta wiadomość jest prosta jak jeden dodać dwa - płaca minimalna bowiem każdego roku wzrasta minimalnie. Żadne odkrycie. Droga redakcjo, powodzenia i wierzę, że ten news to wypadek przy pracy.
Uwierz mi, że związkowcy dbają wyłącznie o swój interes. "Interesy pracownicze" to takie hasło, którego używają, by uzasadnić swoje istnienie. To krzykacze i pasożyty.
Nie wiem, jaką pracę wykonujesz, ale jest pełno robót za ową minimalną stawkę - tyle tylko, że na ogół są to gówniane roboty. Obecnie pracowników poszukują m. in. magazyny Kauflandu i Ikei. Tam zarobisz więcej niż owe 1680 brutto, z tym, że będziesz pracować fizycznie. Skoro pracujesz za mniej niż 1000, to sugerowałbym złożyć podania - wykształcenie w pracy fizycznej nie przeszkadza.
Al, jednak istnieją na tym świecie osobniki, których wiedza mogłaby się na coś przydać...
Problem w tym, że nikt ich tutajnie szuka, ba! stanowią zagrożenie.
Wiecie, co? Mam to w dupie. Mogę se edytować do usranej...
nie mogę poprawić spacji. W dupie mam was, moi drodzy moderatorzy i ten cały chłam.
Żegnam.
Czasem bywasz nazbyt humorzasta. Wyluzuj, do pierdół trzeba mieć dystans...
A życie bywa gówniane. Powiedzenie "siedź cicho, a znajdą cię" nie ma zastosowania w zdobywaniu dobrej roboty. Są skarby, do których wykopywania nikt się nie kwapi.
A moze by tak zrownac z minimalna dieta poselska?!
Minimalna wyplata dla posla za obecnosc=minimalna pensja pracownika.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!