metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bonia ~bonia (Gość)26.02.2016 13:11

Szkoda, że nie odznaczono dr A. Jędrzejczyka - urologa! Wspaniały lekarz i człowiek. Oby było więcej takich lekarzy,dla którego nie liczy się kasa tylko cierpiący pacjent.

20

mom ~mom (Gość)26.02.2016 07:54

A te medale to są medalami chlebowymi czy tylko dekoracyjnymi ............ dlaczego tylko 20% z odznaczonych to kobitki ? ? ? ? ............... dyskryminacja ............

00

pacjentka ~pacjentka (Gość)22.02.2016 13:48

Dobrze że nie ma nazwiska Borowiec - ten lekarz już się zużył, nawet nie chce mu się wypisywać recept na dyżurze na SOR i odsyła na następny dzień do lekarza pierwszego kontaktu po receptę. Jest chamski i wyżywa się na pacjentach. Panie Borowiec niech Pan odejdzie bo nie potrafi Pan już ludzi leczyć, niech Pan nie blokuje miejsca chętnym i młodym z zapałem do pracy.

20

pacjentka ~pacjentka (Gość)22.02.2016 13:46

Dobrze że nie ma nazwiska Borowiec - ten lekarz już się zużył, nawet nie chce mu się wypisywać recept na dyżurze na SOR i odsyła na następny dzień do lekarza pierwszego kontaktu po receptę. Jest chamski i wyżywa się na pacjentach. Panie Borowiec niech Pan odejdzie bo nie potrafi Pan już ludzi leczyć, niech Pan nie blokuje miejsca chętnym i młodym z zapałem do pracy.

10

P51 ~P51 (Gość)02.05.2014 17:55

Zoperują-źle. Nie zoperują -jeszcze gorzej...
Szanowni, nagrodzeni lekarze!
Gratuluję choć tak symbolicznego docenienia Waszej trudnej pracy.
Wykonujcie dalej swój niewdzięczy jak widać zawód najlepiej jak potraficie. Nie zważajcie na głosy niezadowolenie ludzi nie mających pojęcia o medycynie i leczeniu. Wszystkich nie da się zadowolić,ale znajdą się ( niestety nieliczni, bo to teraz nie jest w modzie) wdzięczni pacjenci.
Dla nich warto wykonywać ten zawód.
Nie wyjeżdżajcie do pracy za granicą! To by była rzeczywista przyczyna zagłady tego niegodnego,niewdzięcznego narodu!
Zdrowia i wytrwałości!

23

luzik luzikranga02.05.2014 17:26

"tutaj" napisał(a):
Wykasowali mnie, a nie klęłam.

Jesteœ zalogowana, możesz przesłać swój tekst na mojš skrzynkę? Tylko nie pisz, że bardzo ładnie ...

Komentarz był edytowany przez autora: 02.05.2014 17:31

12

hehe ~hehe (Gość)30.04.2014 14:01

jak w Piotrkowie nie ma lekarzy!!!

91

f ~f (Gość)30.04.2014 14:24

Konieczko? Ja nie mogę, utnijcie mi noge

131

tomasz389 tomasz389ranga30.04.2014 14:27

Pan kococik powinien być zwolniony dyscyplinarnie potym jak byłem leczony n jego oddziale i ma szczęście że inni lekarze naprawili jego błędy i lekarzy z jego odziału bo inaczej to byśmy się w sądzie spotkali

52

wręcz przeciwnie ~wręcz przeciwnie (Gość)30.04.2014 14:47

Absolutnie nie zgadzam się z wpisem tomasza389. Pan dr Kococik jest świetnym lekarzem, zasługuje na, nie tylko takie, nagrody. Jestem przekonana, że dzięki właśnie Jego wiedzy i umiejętnościom mogę cieszyć się tym, że moja mama żyje.

71

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat