Zoperują-źle. Nie zoperują -jeszcze gorzej...
Szanowni, nagrodzeni lekarze!
Gratuluję choć tak symbolicznego docenienia Waszej trudnej pracy.
Wykonujcie dalej swój niewdzięczy jak widać zawód najlepiej jak potraficie. Nie zważajcie na głosy niezadowolenie ludzi nie mających pojęcia o medycynie i leczeniu. Wszystkich nie da się zadowolić,ale znajdą się ( niestety nieliczni, bo to teraz nie jest w modzie) wdzięczni pacjenci.
Dla nich warto wykonywać ten zawód.
Nie wyjeżdżajcie do pracy za granicą! To by była rzeczywista przyczyna zagłady tego niegodnego,niewdzięcznego narodu!
Zdrowia i wytrwałości!
Jeste zalogowana, możesz przesłać swój tekst na mojš skrzynkę? Tylko nie pisz, że bardzo ładnie ...
Pan kococik powinien być zwolniony dyscyplinarnie potym jak byłem leczony n jego oddziale i ma szczęście że inni lekarze naprawili jego błędy i lekarzy z jego odziału bo inaczej to byśmy się w sądzie spotkali
Absolutnie nie zgadzam się z wpisem tomasza389. Pan dr Kococik jest świetnym lekarzem, zasługuje na, nie tylko takie, nagrody. Jestem przekonana, że dzięki właśnie Jego wiedzy i umiejętnościom mogę cieszyć się tym, że moja mama żyje.
Mówi się na mieście że są,ale rzeźnicy.
komedia, cały świat się śmieje... powinny dawać srebrne widły czy srebrną uciętą stopę, lub NRD-owska kolejke do lekarza.... lub 200 zł na wejściu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!