Nigdy w życiu nie zdecydowałabym się na hospitalizację w piotrkowskim szpitalu. To rzeźnia i lekarze, którzy nie maja zielonego pojęcia o leczeniu. Szpital "do porodu" wybrałam Bełchatów, a ze skierowaniem mojego dziecka do szpitala pojechałam prosto na Łódź.Nie mam zaufania do żadnego piotrkowskiego specjalisty dla dorosłych. Jeśli chodzi o pediatrię - dr. Lidia Nowak - jedyny lekarz w Piotrkowie, który poznał się na chorobie mojego dziecka i uratował je przed najgorszym....
Ja nie mogę. To Mazur do tych wszystkich funkcji jest jeszcze prezesem lekarzy??!!
Na sesji RM przewodniczący Błaszczyński mówił o jakimś rozwoju szpitala - naprawdę koń by się uśmiał. Może coś konkretnego w tym temacie. Czy przew.RM ma wiedzę co tam się dzieje?
Wręcz przeciwnie to że twoja mama żyje to super ale mnie ten pan i jego zespół prawie wysłał na tamten świat dla tego Że chcieli mnie wypisać ze szpitala z nie wyleczoną odmą płucną ale na szczęście w tym szpitalu był znajomy lekarz z innego oddziału który zrobił awanture i wtedy zdecydowali się nie wysłać do tuszynka gdzie mnie wyleczyli
no i proszę 15-tu wspaniałych psełdo elity Piotrkowa .... brakuje mi na obiady nie wspomnę o kieliszku chleba, a oni maja tyleeeee kasy! ! !, coś nie tak ........
A zloto proponuje dla lekarza, ktory menela w worku przywiozl i w ten sposob zaoszczedzil kilka (naszych) tysiecy zlotych na dezynfekcji karetki.
Czy ten konował jest wśród "odznaczonych"?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!