Byłem hospitalizowany w piotrkowskim szpitalu na Rakowskiej.
Do końca życia tego nie zapomnę. Uważam, że potraktowano mnie gorzej jak psa w lecznicy. Na dodatek chciano mi wykonać poważny zabieg który w ogóle nie był konieczny (mieli plan do wykonania?)
Państwowa służba zdrowia to prawdziwe nieszczęście dla chorych. Opisana wyżej żałosna manifestacja nie pozostawia chyba żadnych złudzeń.
Nawzajem się odznaczają -Maryjan wybory się zbliżają !-ciekawe komu Maryjan wręczy złoty medal chyba sobie zadekretuje i wręczy HA HA
Doktor Beata Neneman z gastrologii przy Rakowskiej. Tacy jak ona zasługują na uznanie. Oby takich rzetelnych lekarzy było jak najwięcej.
panie prezydencie czas na inne grupy zawodowe wybory tuż , tuż to jak znalazł rzesza zadowolonych z pana rządów wzrośnie . Ja proponuje na początek pracowników PEUK-u oni to dopiero pracują dla dobra społeczeństwa leja asfalt dla nas mieszkańców ..nastęni może ZIOM też pracują dla dobra społeczeństwa a nie tylko dla swojego zadowolenia ... straży miejskiej to bym nie dał bo ci to przeciw społeczeństwu bardziej.. babcie ze szczypiorkiem na nie legalu złapać , albo kierowce na radar za krzakiem schowany im sie nie należy bo antyspołeczni... a kogo jeszcze to niech urzędnicy głowa ruszą w końcu od tego są żeby dla dobra społecznego czyli też pana pracować.
No właśnie,dlaczego nie ma w tym gronie pani doktor Beaty Neneman,bardzo dobra,kompetentna,sympatyczna pani doktor,która bardzo mi i wielu pacjentom pomogła,dziękujemy.
Za to te nagrody >,za to nieudacznictwo chyba ,szpital przy rakowskiej nalezy omijac szerokim lukiem ,dla zainteresowanych sluże informacja .znam kilku lekarzy ktorym nalezy sie szacunek za podejście i opieke nad pacjentem ,jednak wiekszość prersonelu nadaje sie tylko do wymiany
popieram p. Kococik jest świetnym lekarzem
Przykład piotrkowskich lekarzy z ostatniego tygodnia:
Pacjentka przecięła sobie palca nożem podczas przygotowywania świąt - no cóż chwila nieuwagi stało się. Po tygodniu palcem nie może ruszać, ból wszedł już pod łokieć. Idzie do lekarza pierwszego kontaktu - ten stwierdza ropienie wewnątrz, martwicę i daje skierowanie do chirurga - jednak przez pomyłkę pisze na skierowaniu z rozpoznaniem chirurgicznym, że ma iść do laryngologa. Pacjentka z bólem, nieświadoma, że może być błąd pisarski idzie do poradni chirurgicznej ( z bólem i niemożliwością zgięcia przeciętego palca, z rozpoznaniem martwicy) chirurg nie oglądając chorego palca wmawia chorej, że ma iść ze schorzeniem do laryngologa, bo NFZ nie zapłaci mu za konsultacje i mimo chodem radzi, żeby moczyć palca we wrzątku... primum non nocere!!!
przecież nawet sami lekarze mówią ŻE JAK CHCESZ SIĘ LECZYC to jedź do łodzi , częstochowy czy bełchatowa bo w pt nie ma fachowców , a tu niespodzianka są lekarze tylko nie specjaliści a SPOŁECZNICY .
PS. wszystkim dać złoto i do klapy i do kieszeni
Gratulacje dla odznaczonych i wszystkich pozostałych piotrkowskich lekarzy, dla których przysięga Hipokratesa nie jest jedynie formalnością bez większego znaczenia w codziennej pracy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!