metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pacjent ~pacjent (Gość)30.04.2014 19:43

Byłem hospitalizowany w piotrkowskim szpitalu na Rakowskiej.
Do końca życia tego nie zapomnę. Uważam, że potraktowano mnie gorzej jak psa w lecznicy. Na dodatek chciano mi wykonać poważny zabieg który w ogóle nie był konieczny (mieli plan do wykonania?)
Państwowa służba zdrowia to prawdziwe nieszczęście dla chorych. Opisana wyżej żałosna manifestacja nie pozostawia chyba żadnych złudzeń.

114

Samo ~Samo (Gość)30.04.2014 19:58

Nawzajem się odznaczają -Maryjan wybory się zbliżają !-ciekawe komu Maryjan wręczy złoty medal chyba sobie zadekretuje i wręczy HA HA

84

pacjentka ~pacjentka (Gość)30.04.2014 20:09

Doktor Beata Neneman z gastrologii przy Rakowskiej. Tacy jak ona zasługują na uznanie. Oby takich rzetelnych lekarzy było jak najwięcej.

73

no no ~no no (Gość)30.04.2014 20:44

panie prezydencie czas na inne grupy zawodowe wybory tuż , tuż to jak znalazł rzesza zadowolonych z pana rządów wzrośnie . Ja proponuje na początek pracowników PEUK-u oni to dopiero pracują dla dobra społeczeństwa leja asfalt dla nas mieszkańców ..nastęni może ZIOM też pracują dla dobra społeczeństwa a nie tylko dla swojego zadowolenia ... straży miejskiej to bym nie dał bo ci to przeciw społeczeństwu bardziej.. babcie ze szczypiorkiem na nie legalu złapać , albo kierowce na radar za krzakiem schowany im sie nie należy bo antyspołeczni... a kogo jeszcze to niech urzędnicy głowa ruszą w końcu od tego są żeby dla dobra społecznego czyli też pana pracować.

51

zbyszek ~zbyszek (Gość)30.04.2014 20:59

No właśnie,dlaczego nie ma w tym gronie pani doktor Beaty Neneman,bardzo dobra,kompetentna,sympatyczna pani doktor,która bardzo mi i wielu pacjentom pomogła,dziękujemy.

23

gośc 21 ~gośc 21 (Gość)30.04.2014 21:05

Za to te nagrody >,za to nieudacznictwo chyba ,szpital przy rakowskiej nalezy omijac szerokim lukiem ,dla zainteresowanych sluże informacja .znam kilku lekarzy ktorym nalezy sie szacunek za podejście i opieke nad pacjentem ,jednak wiekszość prersonelu nadaje sie tylko do wymiany

32

nowy ~nowy (Gość)30.04.2014 21:38

"wrecz-przeciwnie" napisał(a):

popieram p. Kococik jest świetnym lekarzem

20

. ~. (Gość)30.04.2014 21:41

Przykład piotrkowskich lekarzy z ostatniego tygodnia:
Pacjentka przecięła sobie palca nożem podczas przygotowywania świąt - no cóż chwila nieuwagi stało się. Po tygodniu palcem nie może ruszać, ból wszedł już pod łokieć. Idzie do lekarza pierwszego kontaktu - ten stwierdza ropienie wewnątrz, martwicę i daje skierowanie do chirurga - jednak przez pomyłkę pisze na skierowaniu z rozpoznaniem chirurgicznym, że ma iść do laryngologa. Pacjentka z bólem, nieświadoma, że może być błąd pisarski idzie do poradni chirurgicznej ( z bólem i niemożliwością zgięcia przeciętego palca, z rozpoznaniem martwicy) chirurg nie oglądając chorego palca wmawia chorej, że ma iść ze schorzeniem do laryngologa, bo NFZ nie zapłaci mu za konsultacje i mimo chodem radzi, żeby moczyć palca we wrzątku... primum non nocere!!!

40

jaki ~jaki (Gość)30.04.2014 21:43

przecież nawet sami lekarze mówią ŻE JAK CHCESZ SIĘ LECZYC to jedź do łodzi , częstochowy czy bełchatowa bo w pt nie ma fachowców , a tu niespodzianka są lekarze tylko nie specjaliści a SPOŁECZNICY .
PS. wszystkim dać złoto i do klapy i do kieszeni

41

non nocere ~non nocere (Gość)30.04.2014 21:46

Gratulacje dla odznaczonych i wszystkich pozostałych piotrkowskich lekarzy, dla których przysięga Hipokratesa nie jest jedynie formalnością bez większego znaczenia w codziennej pracy.

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat