Mówi się na mieście że są,ale rzeźnicy.
komedia, cały świat się śmieje... powinny dawać srebrne widły czy srebrną uciętą stopę, lub NRD-owska kolejke do lekarza.... lub 200 zł na wejściu
no ciśnie mi się jednak komentarz Pan ordynator Kococik- hm brąz hm a lekarz z jego oddziału sz.P Wardzinski - srebro -no i chyba wszystko jasne.Powiem a właściwie napisze znam ten oddział niestety z autopsji i wszystko się zgadza gdyby nie Pan Arkadiusz (czasem tez i inni) to Pan ordynator pogubiłby się do reszty.Starałem się być delikatny !Panie Arkadiuszu gratulacje ode mnie jak i od sporej liczby znanych mi osobiście Panskich pacjentów.
Możecie opierając się o powyższe zdjęcia wymienić imiona i nazwiska lekarzy, bo nie kojarzę wszystkich.
No Pan Banaszek to powinien złoto dostać.....za pełną determinacji obronę diety radnego
Piotrków jest jedynym miastem, gdzie pacjenci traktowani są bardzo często gorzej, niż w niektórych miastach zwierzęta. Ta informacja o przyznanych medalach koniecznie powinna trafić do programu Pani Jaworowicz. Niech się cała Polska śmieje z jedynego miasta. O jakich zasługach jest mowa.....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!