Parę osób może opowiedzieć sporo o utrwalaniu władzy ludowej przez pana Jana (pana z małaj świadomie).
Może zatem jakieś małe (niechaj by było nawet i to składane!) rondko imienia Utrwalaczy Władzy Ludowej? W ramach przeciwwagi dla ronda Żołnierzy Wyklętych?
Jegomoście i jejmoście z lewicy by mieli satisfaction (I Can't Get No! - chłe, chłe, chłe!), nie mówiąc już o pełni zadowolenia pana pułkownika, szefa Stowarzyszenia Weteranów Lewicy!
Lewacy z Piotrkowskiego Koła Weteranów Lewicy Łączcie się.
Z leninem,oczekuje was towarzysze wszystkich.
pobożny zaczął wcześniej - na pielgrzymce. Chojniakowi mówimy danke, do łopaty !!!!![u]
Te spotkania z mieszkańcami to zwykły populizm i manipulacja uczuciami ludzi. Skąd to znamy? Z historii PRL. A cóż to daje, że jakiś Jan spisuje co ludzie mówią? To już przerabialiśmy. Nawet jeśli spisuje się tylko to że nie ma drzew, chodników itp. to nie oznacza że ten Pan Jan cokolwiek robi. On przekazuje dalej. I co? I nic. A może pan Jan weźmie dyktafony, albo założy podsłuchy... .???
Spotkałem się z Panem Radnym Dziemdziora na jednym z takich dyżurów w terenie, przekazałem mu swoją sprawę i bardzo szybko mi pomógł ją rozwiązać. Pan Dziemdziora wykazał się dużą skutecznością i wolą pomocy - bo to też ważne, że szczerze chciał pomóc - dlatego ma z pewnością mój głos w wyborach prezydenckich. Znam również innych, którym pomógł,zatem Panu "Kretowi" radzę hamować się w swoich kłamliwych wypowiedziach, bo niektórzy ludzie znają prawdę.
Seba: Nazwiska się odmienia, powinno więc być: "z panem radnym Dziemdziorą". Wyrazy pan i radny małą literą, gdyż nie są to nazwy własne.
Dużymi literami - czemu nie - ale w bezpośrednim, nacechowanym szacunkiem i osobistymi treściami liście do pana Dziemdziora.
Na przykład, w liście do Wielce Szanownego Pana Radnego Jubilata Milicji Obywatelskiej i Policji (ale tu to krótko jakoś).
Najlepiej na czerpanym papierze, kaligrafią, parkerem atramentowym.
U Piotra Włosiennicy widać objawy obsesji czyli rodzaju zaburzeń lękowych, wyrażający się występowaniem irracjonalnych myśli i impulsów.Myśli mimo pojawienia się u Piotra nie są przez niego realizowane dlatego jako osoba cierpiąca na obsesje nie stanowi zagrożenia dla siebie i otoczenia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!