Idź do szewca z tym butem.
Może on woli naprawę buta powierzyć nie szewcowi, tylko naprawdę osobie zaufania publicznego? Nie wybieraj nikomu szewca. Wolny wybór.
Towarzysz Dziemdziora przystąpił do działania. Wygląd na prezydenta już ma. Ciekawe jak z wyborcami? Aha, jak słyszałem w Strefie FM ma jeszcze notes do notowania problemów mieszkańców. Tylko co z nim zrobi jak wygra wybory?
Kochani,
widzę, że dyskusja trwa, więc dołączę.
Otóż, chciałabym bardzo serdecznie pozdrowić i pogratulować panu Janowi Dziemdziorze za to, że w przeciwieństwie do innych radnych jest on blisko ludzkich problemów, rozwiązuje je i na dodatek jest po prestiżowym kierunku studiów- prawie.
Jestem Piotrkowianką która w mieście tym żyje już ponad 20 lat, dlatego jestem przekonana, że wybór p.Dziemdziory na naszego prezydenta będzie strzałem w dziesiątkę.
Takich ludzi nam potrzeba, prawdziwych Chrześcijan, którzy co mówią, to robią Nie takich, którzy robią sobie kampanię na śmierci najbliższych.
Ty se Marta, od pierwszego już, debiutanckiego wpisu na forum, jaj z ludzi nie rób.
Jacy - kochani?
Jakie - blisko?
Jakich - problemów?
Co rozwiązuje?
Po jakim prestiżowym kierunku?
Jakiego naszego prezydenta?
Czyjego?
Jaki strzał?
W jaką dziesiątkę?
Jakich chrześcijan? (Nie pisz z błędami)
Jaka kampania?
Na jakiej śmierci?
Skąd Ty to wszystko wytrzasnęłaś?
Piotrkowianko! Mimo, że mieszkasz w tym mieście już ponad 20 lat, to sorry, jesteś tylko piotrkowianką.
Jeżeli pana kandydata spotkasz gdzieś na roboczym spotkaniu z mieszkańcami któregoś podwórka, to powiedz mu, żeby wpisał sobie do tego notesu zadbanie o grób Tadeusza Żarskiego. Jemu nie trzeba wyjaśniać, kto zacz.
Piotrek, jeśli chodzi o Twój komentarz do wypowiedzi Marty to całkowicie się z nim zgadzam.
Pan Dziemdziora naprawdę jest bardzo blisko ludzi i ich problemów. Tylko to kiedy??? Bo jeśli wygra wybory - nie daj Boże - to nasze problemy już go nie będą interesować.
A jeśli go spotkam, w co wątpię gdyż nie mieszkam na żadnym z osiedli, które "otacza opieką", to oczywiście Twoją prośbę mu przekażę.
Pozdrawiam Wszystkich Piotrkowian
Jan Dziemdziora to prawdziwy społecznik. Ma czas dla ludzi, dla ich problemów. Lubiany przez młodzież.
Radni SLD chociaż coś robią a nie tylko obiecują.
Jednemu z nich wiele zawdzięczam.
Jan Dziemdziora będzie na pewno b.dobrym prezydentem naszego miasta w przeciwieństwie do obecnego...
Trzymam kciuki P. Janie!
Ma Pan głos całej mojej rodziny.
Pozdrawiam
Janek, wyłącz komputer i na dyżur idź.
dobre, hahahahaha - idź na dyżur bo kolejka czeka, załatwisz parę sprawek i się skomentujesz - hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!