metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
BLEKI BLEKIranga16.07.2010 09:15

a poza tym ja z kolegą też zainwestowaliśmy w baner, hahahahaa

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)16.07.2010 09:15

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
żeby wpisał sobie do tego notesu zadbanie o grób Tadeusza Żarskiego.

Włostowic jak opłacisz wyjazd do Moskwy to może odnajdzie się miejsce gdzie spoczywa zamordowany przez siepaczy Stalina Tadeusz Żarski.W Piotrkowie jest tylko tabliczka na rodzinnym grobowcu Żarskich.Włostowic czytaj więcej dobrych książek i ucz się, bo warto.link
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tadeusz_Żarski

00

... ~... (Gość)16.07.2010 11:08

Waldemar i Belki. Co Wy za bzdury tu wypisujecie! Uważacie, że Jan Dziemdziora zniżyłby się do takiego poziomu, żeby sam pisać sobie komentarze!!!
Totalna bzdura!
Skąd Wy żeście się urwali???
Żenada... i żal mi Was:(

00

sisi;) ~sisi;) (Gość)16.07.2010 11:36

Janek to wporzo gosc . Jak najbardziej powinien zostac w naszy miescie prezydentem . Ma poparcie calej mojej rodziny . Wkoncu moze nareszcie cos sie zmieni w tym naszym Piotrkowie na lepsze jsli do wladzy dojdzie lewica :)))

00

BLEKI BLEKIranga16.07.2010 12:29

a mojej rodziny to on nie ma poparcia, pozabieram dowody najwyżej - hahaha

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)16.07.2010 12:43

"BLEKI" napisał(a):
pozabieram dowody najwyżej

Ha ha, a jednak ma poparcie skoro zamierzasz zabierać im dowody. Jan Dziemdziora z dnia na dzień ma coraz więcej zwolenników.

00

BLEKI BLEKIranga16.07.2010 12:45

haha moja mama to typowy moherowy beret - hahahaaaa

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)16.07.2010 12:50

"BLEKI" napisał(a):
moja mama to typowy moherowy beret

Teraz jest jasne,że syn zdecydowanie posiada "inne" poglądy, pewnie to wynik buntu młodości.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)16.07.2010 16:51

"Dysortograf" napisał(a):
Rozumiem że w komentowaniu najważniejsza jest ortografia. Jeżeli ktoś ma racje i nie wiadomo jak przywalić to najlepiej wytknąć że się nie umie pisać. Nie chodzi o sens wypowiedzi tylko o ortografie. Rozumiem że zaraz będzie "jesteśmy w Polsce", " nauczy się pisać" i takie tam pierdu pierdu. Nie no chyba że się jest polonistą i to takie wypaczenie zawodowe. Przyczepcie się treści.

Co za brednie. Aż nieprzyjemnie komentować.
Nie znać ortografii, to jest mniej więcej to samo, co nie wiedzieć, że na przyjęcie nie idzie się w samych gaciach.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga16.07.2010 17:20

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Nie znać ortografii, to jest mniej więcej to samo, co nie wiedzieć, że na przyjęcie nie idzie się w samych gaciach.

Nie tłumacz ciemniakom, którzy nie wiedzą, że zamiast Internet Explorera można używać Firefoksa, który podkreśla błędy ortograficzne.
PS. Gratulacje z okazji przekroczenia 900 postów i zdeklasowania dotychczasowego lidera - zeta. :)

Komentarz był edytowany przez autora: 16.07.2010 17:20

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat